Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sold out la meciul decisiv dintre U-BT Cluj și MHP Riesen Ludwigsburg

Sold out la meciul decisiv dintre U-BT Cluj și MHP Riesen Ludwigsburg

U-BT Cluj-Napoca are parte de meciul sezonului marți, 19 aprilie, în BTarena împotriva lui MHP Riesen Ludwigsburg. Duelul din fieful ardelenilor o să decidă ultima formație calificată în Final Four-ul Basketball Champions League.

Clujenii au scos la vânzare tichetele pentru acest joc decisiv, fiind cumpărate în 30 de minute toate tichetele disponibile în online. Clubul a anunțat că ultimele 100 de bilete vor fi disponibile în ziua meciului, începând cu ora 12.00 la casieria sălii. Prețul biletelor va fi de 25 de lei.

Precedentul meci al acestei serii cu Ludwigsburg în BTarena s-a jucat de asemenea cu casa închisă, fiind atunci un record de audiență pentru sporturile de sală din România. U-BT Cluj a câștigat acel duel cu 76 la 73.

Meciul doi l-au adjudecat nemții, cu 92-75, împingând seria în decisiv. Formația care se va impune urmează să ajungă la Bilbao, pentru Final Four-ul acestui sezon de BCL, în penultimul act adversară fiind BAXI Manresa.

Duelul decisiv dintre U-BT Cluj și MHP Riesen Ludwigsburg se joacă marți, 19 aprilie, începând cu ora 19.00 în BTarena și va fi transmis în exclusivitate pe PrimaSport 1 (noua denumire pentru LookSport).

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

9 comentarii la aceasta stire:
  • Mircea1919 :

    Bișnițari
    Multe bilete au ajuns la bișnițari din păcate. Într-o țară normală, pozitia ar lua atitudine...la noi, se trece cu vederea

    cu 2 ani în urmă (15.04.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    A man got to do, what a man have to do...
    Biletele online se vand in cateva minute in mod obisnuit, oriunde in lume. Secretul lui Polichinele este acela ca de fapt doar o mica parte se vinde direct spectatorilor, majoritatea biletelor ajung la brokeri de bilete, iar o buna parte ajunge sa fie vanduta de sponsori: banci, carduri, credite, asigurari etc. De fapt e o specula organizata de platforma on line care are monopol pe vanzarea de bilete. Bun venit in comunism, succes la bisnita de bilete capitalista! Pentru ca se poate... Toata povestea asta e detaliata intr-un documentar Netflix, asta ca sa nu cada careva cititor, fan, groopie de pe forum sau din sala oradeana, in extaz fata de perspicacitatea mea!

    cu 2 ani în urmă (15.04.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    bilete
    Suporterii loiali și-au făcut abonament la începutul anului pentru a susține echipa indiferent de rezultatele obținute sau de îngrădirea accesului la meciuri de către guvernul pseudo-liberal. E adevărat că a greșit clubul că nu a lăsat măcar 2 mii de bilete la casa că totuși mai sunt și vârstnici care nu au net dar vor să meargă la cate un meci de baschet, și mai sunt și persoane care nu au timpul necesar pentru a da "refresh" unei pagini de Facebook tot la 2 minute ca să vadă când se pun biletele în vânzare.

    cu 2 ani în urmă (15.04.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Cind am vrut sa felicit
    clubul pentru initiativa de a acorda timp pentru abonati sa achizitioneze biletele dintre locurile rezervate ( asa cum s-a procedat la meciul tur ). PLEOSC, una peste fata ! Nu am reusit sa iau acele locuri desi am intrat in prima secunda. A trebuit sa iau alte locuri. O sa spuna unul bun la traduceri, ca ce mare lucru sa schimb locurile la sala. Corect. Dar de ce la tur s-a putut si acum nu ! Sa fie chestie de romanisme ?

    cu 2 ani în urmă (15.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      a fost la fel si la meciul precedent
      Si atunci s-a deschis punga cu bilete la ora fixa (era 12) pentru toata lumea

      cu 2 ani în urmă (15.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Eu am primit un e-mail
      prin care aveam la dispozitie trei ore sa achizitionez biletele dintre locurile din abonamente. E drept ca l-am deschis mai tirziu si nu am beneficiat de oferta, dar de data asta chiar am asteptat e-mailul ( si altii la fel ). Acum chiar sunt curios cum se va proceda la inceputul noului an competitional. Voi putea beneficia de vechile locuri sau nu ? Dupa cum arata treburile se pare ca ne vom plimba in fiecare an pe alte sectoare. Pina acum ( e vorba de fapt de acum 2 ani ) abonatii puteau opta pentru pastrarea locurilor, dar prevad o bulibaseala totala. Se pare ca sistemul clubului functiona mai bine decit acest enterix.ro ! Deh, romanul tot roman asa ca ne adaptam, schimbam aerul si locurile! Dar raminem cu U !

      cu 2 ani în urmă (15.04.2022)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      mail
      Asa am inteles si eu, dar nu puteai achizitiona bilete inainte de ora stabilita. De fapt mailul zicea sa iti gasesti prieteni care sa stea pe locurile libere dintre abonati / adica sa stea langa tine, dar sa se grabeasca sa isi ia bilete la prima ora. Si mai erau 3 ore de la primirea mailului pana la ora 12. Era doar una din tehnicile de marketing utilizate pentru a .... avea cei 10.000 de suporteri in sala.

      cu 2 ani în urmă (15.04.2022)
    Raspunde
  • Betpunkt :

    Sigur va fi plinã sala din Cluj?
    Adversarii vor pleca mai bucurosi.

    cu 2 ani în urmă (15.04.2022)
    • #LLKB:

      .
      Ca la meciul anterior, va fi. Pana acum in afara de Malaga nu a plecat nimeni bucuros de la Cluj.

      cu 2 ani în urmă (16.04.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!