Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sold out la meciul patru dintre CSU Sibiu și U-BT

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.04.2016

Cea de-a patra partidă dintre CSU Atlassib Sibiu și U-Banca Transilvania, din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, se va desfășura cu casa închisă. Toate biletele pentru meciul programat miercuri, la ora 20, în Sala Transilvania din Sibiu, s-au epuizat în două ore de la deschiderea casei de bilete, au anunțat oficialii clubului. 

„Partida de mâine dintre CSU Atlassib Sibiu și U-BT Cluj se va desfășura cu casa închisă! Biletele pentru partida de mâine s-au epuizat!”, au transmis reprezentanții clubului sibian pe pagina oficială de Facebook.

Interesul deosebit pentru această partidă se datoreză succesului înregistrat de CSU Sibiu luni, în meciul trei cu U-BT, baschetbaliștii sibieni câștigând confruntarea cu marea rivală cu scorul de 93-91. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Sold out
    Probabil că Dinamo și Steaua împreună nu ar putea aduce atîția spectatori la meciurile lor într-un întreg sezon...Sper că se va televiza !

    cu 8 ani în urmă (26.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe funfunball:

      Fani
      Cam da...Steaua are fani de la fotbal, Dinamo nu prea are fani. Ma rog nu toata lumea poate sa aiba fani cum au cei de la Sibiu, Cluj, Oradea, Tg Mures... :)

      cu 8 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!