Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: ,,Am pierdut meciul, dar nu am pierdut războiul”

Andrea Bereczki, Lucian Călinescu

Andrea Bereczki, Lucian Călinescu
02.05.2014

Sekulovic

Cei de la BC Mureș s-au văzut învinși în această seară în fața celor de la BCM U Pitești cu scorul de 84-79. În ciuda acestei înfrângeri, mureşenii conduc cu scorul de 2-1 la general.

 ,,În primul rând vreau să îi felicit pe piteșteni pentru prestația din această seară, și-au dorit victoria mai mult decât noi. Am început slab meciul. De când sunt antrenor la BC Mureș nu am avut un început atât de slab la un meci. Piteştiul a avut o apărare bună, s-au luptat mai mult decât noi la recuperări, au controlat mult mai bine acest capitol. La pauză am fost conduși cu 3 puncte, am ieșit de la vestiare cu intenția să întoarcem rezultatul dar din nou am făcut multe greșeli. Am pierdut meciul, dar nu am pierdut războiul și mâine vom încerca să facem uitată înfrângerea de azi”, a declarat Srecko Sekulovic.

După această înfrângere a elevilor lui Srecko Sekulovic, se va juca meciul 4 tot pe terenul celor de la BCM U Pitești mâine, de la ora 18:15. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!