Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "Calitatea jocului a suferit, dar jucătorii mei s-au dăruit"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
10.10.2013

Antrenorul de la BC Mureş, Srecko Sekulovic s-a arătat bucuros de victoria echipei sale cu scorul de 89:80 la conferinţa de presă după meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaş, dar a fost şi neplăcut surprins se faptul că sala nu s-a umplut, aşa cum era o obişnuinţă în sezoanele trecute:

„A fost un meci aprig, aşa cum m-am aşteptat. Aş putea analiza acum jocul şi aş găsi foarte multe greşeli, dar important este că am câştigat petru că jucătorii s-au dăruit, de exemplu Ciric nici acum nu este la capacitate maximă, încă mai resimte dureri la genunchi. Calitatea jocului a suferit, nu pot fi satisfăcut de acest aspect, dar băieţii s-au luptat foarte bine.

Mă miră faptul că vin atât de puţini specatori, după ce anul trecut am fost vicecampioni. Înţeleg că a fost meciul la mijlocul săptămânii, dar sper că la următoarele meciuri vor veni mult mai mulţi ca să ne susţină, pentru că avem nevoie de aportul publicului.”

Întrebeta despre meciul următor, cel din deplasare de la Piteşti, Sekulovic a spus:

„Ne vom deplasa la Piteşti la o echipă care a pierdut primele două etape, şi acest lucru nu ne convine, pentru că vor fi foarte mobilizaţi. Au şi un lot valoros, care poate fi învins greu pe teren propriu. În plus avem două deplasări lungi într-o săptămână, cu meci acasă la mijloc, ceea ce este o greutate în plus pentru noi.”

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Ora de începere !
    Personal, consider că ora 20.30, într-o zi de miercuri, este total neadecvată pentru începerea unui astfel de derby ! Da, știu, televizarea partidei a determinat programarea, dar atunci să le acordăm o circumstanță atenuantă suporterilor absenți aseară ... Și să ne bucurăm că au locuri de muncă !!!

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Regal :

    lipsa spectatorilor
    La fel de putini spectatori au fost si la Cupa Mures, si la returul din Cupa Romaniei, cu Sibiu ... nu ora de incepere a jocurilor e problema, ci in primul rand ca anul acesta s-au majorat preturile la bilete si abonamente ... si ASG -ul s-a jucat cu sala pe jumatate goala, tot din cauza pretului hazardat la bilete :P

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ....
    Ora mi se pare destul de potrivita pentru o zi de miercuri. Mai nepotrivita era ora 17 cand oamenii sunt inca la birou. Sunt si eu curios cat costa biletele si abonamentele acum la Mures?

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    pret?
    dar cat e pretul, totusi in salile voastre, sa fie chiar o problema mare?

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    pretu' corect
    ca nu se duce publicul la meci are si alte cauza.trebuie gasit numai personajul .....

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @meea
    din sursele mele, 200ron pe sezon, iin astra intra si cupele europene.oricum mai spre seara cei implicati o sa scrie mai pe larg despre asta.muresenii fiin d implicati in diferite proiecte de baschet vin cu tot familioniul la meci.\pt 4 persoane incepe sa fie distractie scumpa.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    la Cluj
    si eu merg cu familia, am ales locurile de sus, si avand continuitate avem reducere
    anul acesta ieseam mai bine daca cumparam biletele pe fiecare meci, dar asta presupunea un timp alocat in plus, deci e 125 lei pe sezon de persoana, si fara europene.
    era ok ora 20 decat 17 pt spectatori
    ma intrebam daca pt jucatorii e ora favorabila unei evolutii satisfacatoare

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    Scump domne
    Pai dupa porcaria din playoff unde dupa fiecare runda pretul se majora cu 5 lei iar in finala s-a ajuns deja la un pret ridicol, apoi faza din Cupa Mures...oamenii s-au saturat si prefera sa vada meciul la televizor. Multi probabil se simt tradati de faptul ca de 6-7 ani merg la sala platesc biletul cand in alte sali intrarea e libera si acum cineva incearca sa se imbogateasca pe seama lor. Parca vad in Eurochallenge pretul va fi undeva 30 lei si ce frumos va arata sala goala.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Regal :

    pret abonament
    @m.sandor sursele tale sunt corecte ... pe sezonul in curs pretul abonamentului e de 200 ron ... orice derby sau meci mai tare, in orice sport, se joaca la o ora nu foarte matinala, deci 20.30 chiar nu era o problema ... bineinteles sunt pareri pro si contra despre cat e de scump sau nu ( eu nu comentez fiindca sunt posesor a 2 abonamente :P) insa ai acces la meciurile din LN, CR si Eurochallange ... a fost facut o mutare destul de neinspirata cu prilejul Cupei Mures, care era si prezentarea oficiala a echipei, si anume sa nu fie cu intrare libera cum era in anii precedenti, probabil asta a fost scanteia la unii care au decis sa stea in fata televizoarelor ...

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!