Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Cheia va trebui să fie apărarea”

Andrea Bererczki

Andrea Bererczki
28.03.2014

Tehnicianul celor de la BC Mureş se aşteaptă la un meci dificil acasă cu o importanţă egală pentru ambele echipe; câştigătoarea de sâmbătă seara va ocupa locul al treilea. Gazdele vor avea o misiune grea, aceasta presupunând o apărare impecabilă împotriva unei echipe care are ca principal atu aruncările de la distanţă.

“Vom avea un meci greu cu Sibiul, ei sunt una din surprizele acestui sezon. Avem şansa să urcăm pe poziţia a treia, trebuie să câştigăm cu mai mult de 2 puncte. Cu siguranţă va fi greu, însă suntem pregătiţi mai ales după victoria de la Cluj. Sper că vor veni suporterii să ne ajute moral, aceasta fiind ultima misiune grea a noastră. Au jucători foarte buni, cheia va trebui să fie apărarea, va trebui să îi oprim în special pe Milos Bojovic, Matija Ceskovic, Popa Calotă de asemenea. Trebuie să câştigăm acasă, sper ca baieţii mei să înceapă bine meciul.”

În meciul din tur, echipa sibienilor i-a învins pe mureşeni cu scorul de 77-75.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!