Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "Dorim să schimbăm ceva ca să fim mai buni"

Paul Olar

Paul Olar
04.06.2014

Seară frumoasă în sânul formației BC Mureș Târgu-Mureș. "Tigrii" au trecut de "U"-BT Mobitelco în al doilea meci și au pus mâna pe medaliile de bronz, fapt care l-a mulțumit în totalitate pe Srecko Sekulovic.

Sârbul a participat la conferința de presă, acolo unde și-a lăudat oponenții, chiar dacă elevii săi au repurtat un succes la diferență de peste 20 de puncte.

"Sunt foarte satisfăcut și fericit. A fost un sezon lung, obositor și la final am ocupat poziția a treia. În stagiunea precedentă, am avut locul doi, după rezultate asemănătoare. Acest lucru denotă calitate, deși am întâmpinat probleme cu accidentările. Mă refer la Goran Martinic, care nu a jucat aproape două luni sau la Ciric. A fost un sezon dificil, însă cred că am fost mai proaspeți decât clujenii. Vreau totuși să îi felicit pe adversari pentru parcurs. Cred că am fost mai relaxați decât ei și astfel am obținut un rezultat important."

Referitor la viitorul grupării, tehnicianul a precizat următoarele:

"Vreau să mă întorc acasă (râde). Săptămâna viitoare vom discuta despre jucători, dorim să schimbăm ceva ca să fim mai buni. Nu am vorbit deoarece ne-am dorit să terminăm sezonul, poate unii vor să rămână. Vom vedea."

În plus, ex-iugoslavul a ținut să le transmită un mesaj fanilor.

"Doresc să le mulțumesc suporterilor care au bătut atâta drum și ne-au susținut."

*Foto: Báthori Zsigmond

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    felicitari
    Felicitari Srecko, suporterii mureseni au incredere in tine

    cu 9 ani în urmă (04.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!