Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic:„ Este foarte greu să joci împotriva Mediașului”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.01.2014

Srecko Sekulovic antrenorul celor de BC Mureș a vorbit imediat după ce echipa sa s-a impus la Mediaș. Echipa condusă de el a avut o partidă infernală chiar dacă Gazul s-a bazat pe doar 6 jucători cu experiență și astfel Sekulovic a concluzionat:

„A fost unul dintre cele mai grele meciuri ale sezonului pentru noi. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun. Desigur știam că la Mediaș nu vor juca câțiva jucători de bază dar jucătorii care au jucat sunt jucători foarte buni care și-au jucat șansa. Probabil că am crezut că meciul este încheiat când aveam 10 puncte avans când am pierdut 3 mingi la rând și ei au revenit. Acesta este jocul, noi am controlat pe sfârșit și am câștigat și sunt fericit din acest motiv. Bineînțeles că am de ce să mă plâng datorită jocului nostru ofensiv. Poate acesta se deatorează și colegului meu Marcel, un antrenor căruia îi place să joace cu o defensivă puternică. Este foarte greu să joci împotriva Mediașului și mai ales pe terenul lor iar acest lucru ne bucură.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!