Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Ne pregătim în condiţii improprii”

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
03.10.2013

La conferinţa de presă organizată de BC Mureş înaintea plecării la Craiova pentru meciul din prima etapă, antrenorul Srecko Sekulovic nu s-a putut abţine să critice aspru managementul Sălii Sporturilor din localitate:

„Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm, este frigul din sală, care nu ne permite să ne pregătim cum ar fi normal. Riscul unei accidentări, sau a îmbolnăvirii este uriaş, antrenamentele nu au acelaşi efect. Poate că altora le e frică să protesteze, dar eu nu am nimic de pierdut, astfel că pot spune că nu este admisibil aşa ceva. Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva într-o ţară membră a Uniunii Europene. După câte ştiu eu, UE are norme care să protejeze sportivii. Eu vin dintr-o ţară săracă, din afara UE, dar acolo nu s-a pomenit ca o sală să fie neîncălzită. Venim cu paltoanele la antrenament, nu este normal.”

Managerul Bruno Roschnafsky, prezent şi el la conferinţa de presă, interpelat de ziarişti asupra acestui aspect, şi despre ce face conducerea clubului pentru a remedia situaţia, a spus:

„Am sesizat conducerea direcţiei judeţene pentru sport de care aparţine sala de mai multe ori. Nu vreau să intru în polemici cu nimeni, şi sper să găsim înţelegere, pentru că şi eu sunt fost sportiv, ştiu ce înseamnă să fie frig în sală.”

După informaţiile Totalbaschet.ro, lipsa fondurilor nu este singurul motiv pentru care Sala Sporturilor nu este încălzită. Singurul angajat, care a avut certificat de fochist s-a pensionat în acest an, şi direcţia nu dispune în acest moment de persoană calificată.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    fochistul
    Aberanta situatie, numai la noi se poate asa ceva.... nu dau cu paru dupa echipa din Mures ci dupa cei care sunt mult prea incompetenti sa rezolve o situatie simpla, cred ca in unele functii examenul de ingajare/candidare se da din incompetenta..... era greu sa il roage pe pensionat sa mai stea cateva saptamani si sa il invete pe cel nou ce are de facut (sa nu zic ca ar fi trebuit sa il angajeze pe asta nou cu 2-3 luni inainte......

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @hell
    ai dreptate ca este o situatie aberanta si ca nu s-a rezolvat inca dar la faza cu invatatul treabaa nu este asa simpla: angajatul trebuie sa faca niste cursuri si sa dea un examen. Daca o centrala de genul ala functioneaza fara sa fie supravegheata de o persoana calificata si se intampla (Doamne fereste) ceva sa lasa cu puscarie. Dar asta nu absolva administratia salii de vina ca stiau foarte bine ce se va intampla cand angajatul calificat se pensioneaza.

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      sala
      Ca doar nu au aflat cu 5 minute inaite ca fostul fochist sa plece..... era clar ca nu o sa moara in postul ala si era clar ca o sa se pensioneze deci.... Ar fi trebuit sa fie pregatiti pentru situatia asta...... In situatia data este normal sa nu functioneze daca nu are cine sa o supravegheze si nu asta este aberant, aberant este faptul ca nu au gasit solutie in timp util!

      cu 10 ani în urmă (03.10.2013)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    DJS
    de 20 de ani se tot promite descentralizarea si in 2013 suntem plini de structuri care apartin Bucurestiului. Pe aia din capitala ii doare in cot de conditiile din salile din provincie si de bugetul acestor directii. Din cate stiu aceste directii judetene sunt conduse de oameni politici si se schimba din 4 in 4 ani.

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Sa dai salarii de 6k euro /luna si sa nu le creezi conditii normale de pregatire......ceva e putred in Danemarca....domnul Lungu,va asteptam in Polivalenta sa va incalziti!:))
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    .
    rumunia ...

    cu 10 ani în urmă (04.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!