Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank învinge pe CSU Atlassib Sibiu și încheie sezonul regulat pe primul loc

Paul Olar

Paul Olar
07.04.2016

Steaua nu și-a dezamăgit suporterii în ultimul meci al sezonului regulat. Gruparea antrenată de Claudiu Fometescu a trecut de CSU Atlassib Sibiu, scor 90-74. Încleștarea a avut loc miercuri, la Sala Regimentului de Gardă din București.

Deși amfitrionii s-au bucurat de un avantaj de șase lungimi în debutul confruntării, 9-3, Sibiul și-a revenit repede. Echipa lui Dan Fleșeriu a revenit în nici trei minute și s-a dus ulterior la 15-10. Sfertul se încheie echilibrat, 20-18.

Combatantele au mers cap la cap până după pauză, când Steaua s-a dus la 49-40. Titus Nicoară a prestat excelent în spațiul de trei secunde, contribuind atât cu recuperări, cât și prin puncte. Ardelenii au avut însă o nouă răbufnire, iar Lawrenge Gilbert a limitat ecartul la doar o posesie, 53-50. Bulversată, Steaua nu a dat replica, astfel că Igor Mijajlovic a egalat la 53.

Panckracije Barac și Titus Nicoară au tăiat însă elanul adversarilor. Ex-iugoslavul a înscris chiar pentru 67-59, în minutul 31. Din acel moment, soarta încleștării a fost decisă.

Titus Nicoară a contabilizat 22 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. Pancrakije Barac a izbutit 19 puncte și 4 pase decisive, în timp ce Nikola Malasevic a strâns 12 puncte, 5 recuperări și 2 intercepții.

De partea cealaltă, Lawrence Gilbert și Cornel Cioacătă au pus pe tabelă câte 12 puncte fiecare. Kevin Hardy a totalizat 10 puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri.

*Foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Abia astept meciurile cu Clujul, avînd obligația unei revanse. Deci ne-ntilnim la Cluj !!! HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    Steaua
    Imi place jocul lui Amis, Steaua va avea un cuvant greu de spus.
    In lipsa Pitestiului doresc ca cel mai bun sa castige, totusi am o simpatie in plus pentru Sibiu

    cu 8 ani în urmă (07.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!