Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua învinge fără emoții Știința București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.12.2012

Steaua a trecut cu 83 - 67 (31-16, 21-16, 18-27, 13-8) de CSU Știința București într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a L1M.

Vojin Svilar a fost principalul marcator al partidei, cu 39 puncte. Conducătorul de joc al Stelei a înscris 5 coșuri de la mare distanță.

Radu Paliciuc a reușit cel mai bun meci al său în tricoul Stelei. Extrema în vârstă de 25 ani a marcat 20 puncte (3/4 - 2pcte, 4/7 - 3pcte) la care a adăugat 8 puncte și tot atâtea recuperări.

Milos Petkovic a terminat partida cu 12 puncte și 8 mingi recuperate.

Cu 17 puncte, Andrei Zarojanu a fost realizatorul numărul 1 al Științei. Dragoș Brânză a marcat 12 puncte, Cosmin Barbu 11 iar Vlad Jiscanu 10. Egor Baranovski a terminat meciul cu 6 puncte și 9 recuperări.

Cu două etape înaintea finalului fazei preliminare, Steaua ocupă locul 2 în seria a IIa, urmată de Știința București.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    Fara probleme?
    Asta e un articol facut pe baza statisticii, sau cum? Ca numai fara probleme n a fost

    cu 11 ani în urmă (21.12.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Steaua
    Daca as fi carcotas as spune : uite ca vrednica echipa militara a incalcat regulile de fair play aducand un jucator (fost) de LN ( de Radu Paliciuc e vorba ) . Dar NU, voi infiera mai departe mish-mashurile echipei oltene care a folosit un jucator de LN si altii de U23.
    De ce ar fi neregulamentara situatia unora iar echipa fosta "fanion" e " Alba ca Zapada " e doar datorita contradictiilor in regulament . Important pana la urma e sa fie speculate cum trebuie astfel ca rezultatul final ( nu neaparat cel din teren ) sa fie ca in definitia fotbalului date de un fotbalist englez ( adaptata pentru cazul de fata ) : " baschetul e un joc simplu in care 10 barbati alearga dupa o minge dar la care intotdeauna echipa militara castiga " !

    cu 11 ani în urmă (21.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!