Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua învinge Știința București și ajunge la al doilea succes în L1M

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.11.2012

Într-o partidă contând pentru etapa a III-a seria II a L1M, Steaua Baschet a depășit Știința București cu 77 - 53.

”Militarii” au dominat zona de 3 secunde, de unde au înscris 56 dintre punctele lor, și au forțat adversarii să comită 30 de turnovers.

Cu 31 de puncte marcate, Milos Petkovic a fost cel mai bun jucător din tabăra învingătorilor. Sârbul a înscris 14 dintre cele 20 aruncări din acțiune pe care le-a încercat și a recuperat 8 mingi. Coechipierul său Vojin Svilar a înscris 24 puncte și a fost la o pasă decisivă de double double. Ferenc Biro a marcat 11 puncte, iar Radu Paliciuc a recuperat 11 mingi.

Andrei Zarojanu a fost cel mai bun marcator al Științei, cu 25 puncte. De altfel el a fost și singurul baschetbalist al echipei gazdă care a înscris peste 10 puncte. Oynur Musledin a reușit 8 recuperări, iar Dragoș Brânză 7 puncte și 4 pase decisive.

Vezi statistica partidei Știința București - Steaua București!

În urma acestui rezultat ambele echipe au câte 4 puncte, Steaua ocupând locul 2 în serie datorită victoriei în meciul direct.

Etapa următoare Steaua va juca pe propriul teren cu Phoenix Galați, iar Știința va întâlni, în deplasare, SCM 2 Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!