Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Atanakovic:”M-am întors în România pentru că am experiență în acest campionat”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
17.07.2012

Energia Rovinari a încheiat în cursul zilei de ieri primul său transfer din pauza competițională, echipa gorjană semnând un contract valabil pe un an cu Stefan Atanakovic. Ex-iugoslavul se întoarce astfel în campionatul românesc după ce a evoluat jumătate de sezon la CSU Sibiu în stagiunea 2010/2011.

Sportivul în vârstă de 28 de ani a vorbit pentru site-ul nostru, confimând faptul că a parafat un contract cu gruparea gorjană.

Da, este adevărat. Am semnat un contract cu Energia. M-am întors în România pentru că am experiență în acest campionat și pentru că echipa pe care am ales-o luptă în fiecare sezon să intre în play-off.

Întrebat despre ce și-a propus atât echipa Energiei, cât și el pentru sezonul imediat următor, acesta a răspuns:

Despre țintele clubului din acest an nu pot spune încă nimic, dar cel mai important este ca echipa să joace baschet adevărat. De aceea mă și aflu aici, să ajut în acest scop.

În ceea ce îl privește pe tehnicianul echipei de pe malul Jiului, Slobodan Nikolic, acesta a vorbit la rândul său pentru sportingirj.ro despre noua achiziție:

Am transferat un jucător foarte bun, cu o experiență bogată, un jucător care ne va ajuta foarte mult. Atanackovic a semnat cu noi pe un an, poate juca pe pozițiile 1 și 2 și acoperă foarte bine nevoile noastre din acest moment.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Stefan
    Fa-ti treaba asa cum trebuie si vei vedea ce inseamna dragostea publicului gorjean ! Iti pot confirma ceilalti jucatori ! HAI ENERGIA !!!

    cu 11 ani în urmă (17.07.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!