Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stelian Bănică a notat un arbitru cu 65 de puncte

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.05.2012

După cum bine ştiţi fostul arbitru internaţional, Stelian Bănică, a devenit în cursul acestui an comisar al Federaţiei Române de Baschet. Bucureşteanul a oficiat mai multe meciuri în campionatul feminin, dar şi în cel masculin.

Acesta a ieşit în evidenţă într-un meci ce s-a desfăşurat miercuri, 25 aprilie, la Sala Sporturilor din Iaşi, între formaţia locală şi CSM "U" Oradea. Echipa bihoreană s-a impus cu scorul de 61-60 pentru a egala situaţia la general, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Conform FRB, Stelian Bănică l-a notat pe Manu Cătălin cu 88 de puncte, iar pe Claudia Particia Telcian cu 65 de puncte ceea ce este, mai mult ca sigur, un record negativ înregistrat în această stagiune.

Nu putem afirma cu certitudine acest aspect deoarece FRB nu a publicat toate notele acordate de către comisari arbitrilor. De asemenea, nici până la această oră nu ştim ce note le-a acordat Burcezan Radu celor trei arbitri ce au oficiat confruntarea dintre CSU Sibiu şi CSU Ploieşti.

4 comentarii la aceasta stire:
  • tarabostes :

    Gherdan
    Trebuie sa recunosc ca transpiri din greu sa faci pe plac sefilor tai de la "foaia regionala" de baschet. Incerci sa justifici impotenta baschetbalistica a echipelor tale favorite prin arbitraje; sigur, e mai simplu asa, ce atata analiza ?? ..arbitrajele sunt de vina. Comentezi ce meciuri si faze iti convin , la alte meciuri esti "absent" ca dealtfel toata redactia..asa, din intamplare (stii la ce ma refer). Acum eu chiar te/va inteleg: dupa secole de iobagie vreti si voi sa scoateti capul in lume. Ghinionul vostru e ca altii au nevoie in continuare de slugi si tu/voi chiar va stiti bine rolul. Pe final: mizerabil mod de a comenta in ansamblu si punctual vis-a-vis de o echipa care totusi a castigat o cupa europeana pentru Romania (nu a arbitrat Banica acea finala, nu?).

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    pt tarabostes
    prietenas .. taci in pana mea din gura ca e varza sportu in romania. din cauza faggotilor ca tine e vai steaua lui sportu romanesc

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • man_08 :

    Mda
    Nu va suparati, acest articol este un pamflet sau un articol baschetbalistic scrisa de un jurnalist ? Din ce in ce mai mult, acest site tinde catre tabloide click, libertatea si altele de genul asta, in ultima vreme nu prea mai recunosc acel site totalbaschet care ne incantase pe toti. Asa ca eu (si probabil si altii) o sa incep sa deschid din ce in ce mai rar acest site care se vroia de baschet(si probabil la un moment dat o sa renunt de tot), desi pana mai acum cateva luni nu pierdeam nici articol si chiar imi placea ce citesc. Felicitari !

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde
  • man_08 :

    mda 2
    Dovada ca acest site a devenit cu totul altceva in ultimele luni este ca v-a preocupat sa incitati la scandal si la remarci rautacioase, ati avut timp sa postati acest articol care nu stiu ce se vrea a fi (si eu sunt impotriva acestui personaj Stelian Banica ), dar nu v-ati preocupat sa informati pe prietenii site-ului ca pot urmari de la ora 20 pe Digisport 2 meciul de la Ploiesti intre echipa asehotilor si Medias, echipa sponsorizata de .... fara suparare....

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!