Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stephaun Branch este MVP-ul etapei a 20-a a Ligii Naționale

Stephaun Branch este MVP-ul etapei a 20-a a Ligii Naționale

Runda a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat luni, 5 februarie, cu duelul dintre CSM Corona Brașov și CSU Sibiu, care a avut nevoie de o repriză suplimentară. În cele din urmă, gazdele s-au impus, 97-93, și au tras cortina peste a doua etapă a fazei secunde.

Chiar dacă s-au înscris 190 de puncte la Brașov, duelul din această rundă cu cele mai multe puncte marcate a fost cel dintre CSM Galați și CS Vâlcea 1924, încheiat cu scorul de 118 la 106 pentru oaspeți.

Cel mai bun jucător din lotul lui Hristu Șapera a fost Stephaun Branch, care a adunat 26 de puncte, 8 recuperări, 6 intercepții, 4 recuperări și un capac în cele 29 de minute petrecute în teren.

Baschetbalistul american a avut 7/8 la aruncările de două puncte (88%), 1/2 la aruncările de trei puncte (50%) și 9/12 la aruncările de un punct (75%). Cu 8 faulturi obținute, Branch a terminat cu un indice al eficienței de +39.

Datorită acestei prestații, jucătorul lui CS Vâlcea a fost numit MVP-ul etapei a 20-a în Liga Națională de Baschet Masculin. În această stagiune, Branch are medii de 17.7 puncte, 5.9 recuperări și 2.6 pase decisive.

Californianul în vârstă de 28 de ani nu a fost singurul baschetbalist al „lupilor negri” care a impresionat. Vladislav Șolopa a izbutit și el o prestație senzațională, adunând 30 de puncte, 6 recuperări și o intercepție, pentru un indice al eficienței de +31.

Șolopa a terminat cu 10/10 din interiorul semicercului (100%), 50% de la distanță (3/6) și tot atât de la linia de libere (1/2).

CS Vâlcea are un bilanț de cinci victorii și trei înfrângeri și ocupă poziția a 4-a în grupa 11-18.

*foto: nieuwsblad.be

2 comentarii la aceasta stire:
  • Suporterrrr :

    @baschetro
    Nu inteleg de ce luati in calcul si grupa 11-18 cand alegeti MVP-ul. Normal ca daca joci impotriva Lagunei, Galatiului sau Focsaniului ai sanse mai mari sa iei MVP-ul. Grupa 1-10, acolo au si importanta meciurile. Cedric Henderson de la Constanta, 29 de puncte in meci foarte important impotriva Rapidului.

    cu 3 luni în urmă (05.02.2024) Raspunde
  • David Istrate :

    Feedback
    În mod normal, încercăm să acordăm o mai mare atenție Top 10, dar nu putem evita un jucător cu +39 la eficiență. Dar, dacă am fi luat din Top 10, ar fi fost Emi Cățe sau Goran Martinic, nu Henderson :D

    cu 3 luni în urmă (05.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!