Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Știința București își completează staff-ul tehnic cu un antrenor lituanian

Știința București își completează staff-ul tehnic cu un antrenor lituanian

CSU Știința București a anunțat semnarea unui acord cu Sarunas Ciparis, lituanianul urmând să conducă două grupe de juniori și va fi asistent la formația de seniori.

Ciparis are o experiență de 13 ani ca antrenor, cu participări în EuroCup alături de Lietuvos Rytas sau numeroase partide conduse de pe margine (asistent sau scouter) în prima ligă a Lituaniei. Tehnicianul în vârstă de 33 de ani a fost secund la loturile de juniori U18 și U16 din țara natală.

În vara acestui an el a cucerit titlul european alături de selecționata U16 după un turneu încheiat fără înfrângere. În finală, naționala Lituaniei a trecut de Spania cu 77-68.

Știința București se va baza pe Sarunas Ciparis la echipele U15 și U16, iar la nivel de seniori o să fie antrenor secund.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!