Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Știința București, tot mai aproape de fani

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.10.2013

După ce sezonul trecut, primul de la reînființarea, a terminat pe locul 3, CSU Știința București își dorește în acest an nu numai repetarea acestei performanțe ci și consolidarea relației pe care o are cu fanii baschetului din Capitală și nu numai.

Începând cu acest sezon, echipa a renunțat să își mai desfășoare partidele de pe teren propriu în Sala Leu și s-a mutat în Arena de Baschet, sala FRBaschet având o capacitatea mult mai mare și dotări mai moderne decât micuța arenă a Facultății de Electronică și Telecomunicații.

Am luat această hotărâre din mai multe considerente. Sala ”Leu„, cea în care am evoluat anul trecut, s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru suporterii noștri la care se adaugă și starea de uzură accentuată a acesteia. Arena de Baschet este o sala modernă în care ne dorim ca toți iubitorii baschetului din București și nu numai să vina să susțină Știința, a declarat Vasile Gîlcă, președintele secției de baschet a CSU Știința București pentru stiintabucuresti.ro, site-ul oficial al grupării.

Totodată, clubul va comunica cu suporterii prin intermediul site-ului oficial și a paginii sale de facebook.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!