Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Cătălin Burlacu este liber de contract !

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.05.2012

În vara anului 2008, CSU Ploieşti a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Prahovenii au obţinut semnătura lui Cătălin Burlacu, care petrecuse ultimele două sezoane în Estonia(unde a obţinut locul 2 în campionat alături de BC Kalev/Cramo) respectiv Italia(unde a câştigat cupa şi a ajuns în semifinalele campionatului, în calitate de component al echipei Air Avellino) pentru o perioadă de 4 ani, adică până la sfârşitul sezonului recent încheiat.

Cel poreclit în 2008, de Sebastian Ghiţă, drept “Million Dollar Baby”, datorită valorii contractului semnat, a declarat la conferinţa de presă susţinută în acea perioadă că a fost cererea lui de a semna un contract pe patru ani:

Nu vin la Asesoft cu gândul să plec. Vin să fac treabă! A fost cererea mea de a semna un contract pe patru ani. Am 31 de ani şi vă daţi seama că nu o să stau pe la 33 să-mi caut echipa prin ţară.

Mai multe surse apropiate site-ului nostru ne-au informat de faptul că jucătorul #1 al Asesoftului, în stagiunea trecută, se află în momentul de faţă liber de contract. Aceleaşi surse ne-au indicat faptul că mai multe echipe din campionatul inten s-ar fi interesat de situaţia lui Cătălin Burlacu.

Vom reveni cu mai multe detalii!

5 comentarii la aceasta stire:
  • warwick :

    .
    va ramane in continuare la asesoft...calm down :)

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mokshaz :

    :))
    Observa cineva ce'a chelit omu in 4 ani? :))

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    negocieri
    Cel mai probabil sunt negocieri, ceea ce, de altfel este si normal sa se intample. Burlacu a avut un contract foarte mare la varsta de 31 de ani, in schimb acum are 35 iar acest fapt se pare ca ii scade din cota. Eu sunt 99,99% ca are sa ramana la Ploiesti, dar acum se mai incearca umflarea si scaderea contractului de ambele parti. Sunt curios daca cei de la Ploiesti au sa anunte si acum suma contractului nou semnat (cel mai probabil zic Ploiesti) la fel ca si acum 4 ani de zile.

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde
  • man_08 :

    Hai la Cluj sau la Sibiu :)))
    Posibile negocieri, mai lasi tu de la tine, mai pun eu, fiecare crede ca a castigat cate ceva. Nu cred ca Burlacu va pleca de la Ploiesti, de curand si-a facut o casa langa Ploiesti, s-a casatorit, asteapta un copil, sunt cam multe contra acestei idei. "Sursele" Total Baschet s-au cam dovedit adevarate. Cel mai tare ar fi sa ajunga la Cluj :)) sau de ce nu la Sibiu :)) Nu mi-l imaginez in alta parte decat la Ploiesti. Sau poate la Iasi (este insa foarte departe de valoarea lui) sau prin Bucuresti ar putea ajunge, dar sincer nu cred ca e cazul.

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    @man_08
    Nici eu nu mi-l imaginez sa joace la "U", daca observi ce s-a intamplat si ce are sa se intample in continuare si la clubul de fotbal "U", ai sa-ti dai seama din ce cauza nu are sa fie nimeni interesat de un jucator precum Burlacu pentru o eventuala evolutie la Cluj. Nu ar avea acelasi randament (vezi cazul Szijarto). Ar avea in jurul a maxim 20 de minute pe meci, in care precis ar acumula 5 greseli 90% dintre partide. Si inca ceva, stai tu linistit ca nu-l vrea nimeni pe Burlacu sa joace la Cluj, cum nici el nu cred ca doreste, nu si-ar gasi "fit-ul" sa zic asa ;)

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!