Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse confirmate. Perovic este noul antrenor al formaţiei "U" Mobitelco Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.06.2012

Sursele totalbaschet.ro care afirmau în această săptămână că Milorad Perovic va prelua postul lăsat vacant de către Marcel Ţenter, s-au confirmat. Citynews.ro a publicat un articol în cursul zilei de azi în care specifică că Milorad Perovic va pregăti formaţia clujeană în următorul sezon.

Tehnicianul sârb a mai lucrat la Cluj în sezonul 2010-2011, iar stagiunea trecută a fost secundul lui Predrag Badnjarevic la Timişoara, însă şi-a încheiat înţelegerea cu bănăţenii după eliminarea acestora din Liga Balcanică.

Perovic va semna un contract valabil pe un sezon.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!