Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. CSM Constanța l-a transferat pe Rapolas Ivanauskas

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.01.2023

Surse. CSM Constanța l-a transferat pe Rapolas Ivanauskas

CSM Constanța și-a completat contingentul de jucători străini cu un nou baschetbalist lituanian. După Vytenis Cizauskas și Egidijus Mockevicius, sursele site-ului nostru afirmă că dobrogenii s-au înțeles cu Rapolas Ivanauskas. Informația a fost oferită în premieră de colegii de la United Hoops.

Din informațiile noastre, contractul semnat de baschetbalistul de 25 de ani este valabil pentru o lună. Acesta acoperă și turneul final al Cupei României, ce va avea loc chiar la Constanța. Ivanauskas măsoară 2.08 metri și evoluează la pozițiile 4-5.

Rapolas a evoluat în NCAA pentru echipele Universităților Colgate, Northwestern și Cincinnati. În primul sezon la profesioniști, el a evoluat în țara natală, la Rytas Vilnius, după care a bifat o altă experiență în Lituania la Prienai.

În acest sezon, Ivanauskas a îmbrăcat tricoul celor de la Nymburk, în campionatul Cehiei, unde a avut medii de 8.3 puncte, 6.8 recuperări și 1.6 pase decisive în 16 meciuri. El a prins și 6 meciuri în Basketball Champions League, iar pe linia statistică a avut 6 puncte, 5.9 recuperări și o pasă decisivă.

Baschetbalistul lituanian vine să suplinească absența conaționalului său, Egidijus Mockevicius. Conform informațiilor noastre, el ar fi suferit o entorsă la meciul cu Timișoara din 2 decembrie 2022. Acesta a absentat timp de trei meciuri, iar după patru meciuri de la revenirea pe parchet, durerile au reapărut.

Următorul meci pentru CSM Constanța este programat miercuri, 18 ianuarie, de la ora 18:00, împotriva celor de la CSO Voluntari. Confruntarea poate fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!