Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. CSU Sibiu îl acontează pe Nenad Markovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.06.2012

Nenad Markovic va schimba echipa pentru prima dată de la venirea sa în România. Potrivit unor surse apropiate site-ului nostru baschetbalistul sârb a ajuns la un acord cu conducerea clubului CSU Atlassib Sibiu în vederea unui contract de joc.

În vârstă de 32 ani, jucătorul de 1.99 metri pare tentat să treacă la formația ardeleană pentru că acolo a fost numit, recent, Dragan Petricevic în funcția de antrenor principal. Cei doi au colaborat la BC (sau Elba) Timișoara între 2006 și 2011. Ei au contribuit la câștigarea Cupei României, disputarea altor două finale de cupă și a unei finale de campionat. În total, alături de Timișoara, Markovic are patru finale de cupă, două de campionat și una în Liga Europei Centrale.

Pe parcursul sezonului 2011/12, primul pentru Markovic cu alt antrenor (Predrag Badnjarevic), jucătorul ex-iugoslav a avut un rol mai puțin important în angrenajul formației de pe Bega. El a bifat doar 11 prezențe în Divizia A, având medii de 9.1 puncte, 2.8 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.4 posesii pierdute cu 9.5 la eficiență în 21.4 minute. Shone a avut procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 34% la trei puncte și 73% la linia de pedeapsă. Markovic a avut un sezon greu sub comanda lui Badnjarevic, fiind folosit în ultimele două meciuri ale finalei ediției de campionat 2011/12 după ce nu a jucat deloc în playoff.

Dacă sursele noastre se vor concretiza, Markovic devine al 3-lea transfer al lui CSU Sibiu în această vară după fundașii Baris Aktas și Sasho Gruev. Ambii au fost legitimați deja, ei semnând pentru formația de pe Cibin după oficializarea numirii lui Petricevic pe postul de antrenor principal.

1 comentariu la aceasta stire:
  • avon :

    bravo
    felicitari dragane ... spre deosebire de alti antrenori care au fost ajutati enorm de unii jucatori si care acum uita treaba asta , dragan nu a uitat de shone si i-a intins o mana ... inainte sa fim antrenori jucatori fani sau presedinti ar fi bine sa nu uitam sa fim in primul rand oameni ...

    cu 11 ani în urmă (19.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!