Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Eugen Ilie va antrena CSA Steaua

Surse. Eugen Ilie va antrena CSA Steaua

Surse apropiate site-ului nostru susțin faptul că Eugen Ilie este noul antrenor principal al lui CSA Steaua București, echipă ce s-a despărțit la finalul lunii decembrie de Cătălin Burlacu. 

Ilie a început stagiunea 2020/2021 în calitate de antrenor secund în staff-ul lui Aco Todorov la SCM Craiova. 

De-a lungul carierei sale, tehncianul originar din Iași a mai antrenat pe CS Otopeni Zakho Basket (Irak), CSM Ploiești, CS Dinamo Știința București și CSO Voluntari. La ultimul său mandat de antrenor principal, în stagiunea 2019/2020, fostul baschetbalist a condus-o pe CSM Galați spre un bilanț de 15 victorii și 8 înfrângeri.

În momentul de față, CSA Steaua București are 4-6 la general și ocupă locul 10 în clasamentul la zi al LNBM. Militarii au pierdut ultimele patru partide disputate în compania lui BC CSU Sibiu, BCM U Pitești, CS Dinamo București și SCM U Craiova, echipă la care Ilie s-a aflat pe banca tehnică. 

Debutul antrenorului în vârstă de 44 de ani pe banca echipei din Capitală poate avea loc cu ocazia restanței cu BC Athletic Constanța, programată pe data de 29 ianuarie de la ora 16:00. 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!