Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Florin Muntean în locul lui Dan Popa pe postul de manager

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.06.2012

Potrivit unor surse apropiate site-ului TotalBaschet, Dan Popa a refuzat funcția de manager al echipei prim divizionare Gaz Metan Mediaș. Postul a rămas vacant după eliberarea din funcție a lui Lucian Pătrașcu.

Astfel, în funcția de manager al echipei de baschet din cadrul Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș a fost numit Florin Munteanu (foto). Acesta a renunțat la baschet la jumătatea sezonului regulat în ediția de campionat recent încheiată. 

În vârstă de 23 ani, Munteanu a jucat pe postul de conducător de joc la nivel de Divizia A pentru echipele U Mobitelco Cluj-Napoca și Gaz Metan Mediaș. De notat că Muntean a evoluat ca jucător sub comanda lui Marcel Țenter, noul antrenor al echipei de pe Târnava Mare.

Dan Popa a ocupat funcția de antrenor secund al echipei din Mediaș în sezonul competițional 2011/12. El ar fi refuzat propunerea de instalare în funcția de manager pentru că pe acest post nu i s-ar fi acordat încredere în ceea ce privește numirea noului antrenor respectiv în formarea lotului de jucători.

Până în acest moment TotalBaschet nu a reușit să-l contacteze pe Munteanu.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    curios
    Este curios un lucru: anul trecut, Gaz Metan cu un antrenor slabut, mult sub nivelul asteptarilor, per ansamblu a avut rezultate pozitive impotriva echipei antrenate de Tenter. Chiar daca au fost si colegi (cred ca unul venea, celalat pleca de la echipa) la CSU, diferentele ca si valoare intre Tenter i Teleaba ca si antrenori sunt mari. Poate in final Gazul il va aduce si pe Bubu langa Tenter ca si manager: Dancea a jucat impreuna cu Tenter si are experienta la CSU ca si manager.

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    :)
    de ce nu ma mir?

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    de ce nu?
    Poate fi un compris acceptabil, atat timp cat nu se implica in latura sportiva (cine sa joace, cum sa joace). Cat timp familia sustine financiar si logistic echipa e mai bine ca manager, decat ca jucator. A jucat sub comanda lui Tenter, se stiu, asa ca in principiu are trebuii sa functioneze, repet, daca nu se implica in latura sportiva (fiind jucator de baschet si tatal lui sutinand echipa, ar putea fi tentat, dar atunci se duce de rapa totul). Cred ca daca ar lua si pe cineva cu experienta in manageriat macar ptr 1-2 ani, ar fi OK

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • Sean :

    ?
    @bbfreak: esti sigur ca familia lui Florin sustine financiar echipa?

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @sean
    Daca ma intrebi, daca am vazut vre-o plata (cash sau prin banca), raspunsul este categoric nu. Stiu printre altele din ce am auzit ca autobuzele ptr suporteri erau asigurate de BAT, ca in anumire cazuri, ca jucatorii ca sa fie platiti la timp, taticu' ar fi bagat mana in buzunar, si alte chestii de genul acesta. Sunt vorbe, nu certitudini. Categoric ca ar fi mai sigur, si mai indicat sa fie sponsor oficial. atunci ar putea justifica fara probleme alegerea lui Florinel ca dorector tehnic: dau bani dar imi pun omu' meu. Altfel seamana a nepotism. Insa repet: atat timp cat il lasa pe Tenter sa-si faca treaba si nu se baga pe latura sportiva, e OK. Singurul dezavantaj este lipsa experientei si eventuala ego-ul.

    cu 11 ani în urmă (09.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!