Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

UPDATE. FRB a decis ca alegerile să se mute pe 14 mai (Surse)

UPDATE. FRB a decis ca alegerile să se mute pe 14 mai (Surse)

UPDATE, ora 17:30 Din informațiile baschet.ro, Consiliul Director al FRB a decis ca alegerile pentru un nou președinte al Federației să aibă loc pe 14 mai, în loc de 15 aprilie, data la care erau inițial programate. 14 mai reprezintă chiar ultima zi din mandatul actualului președinte al FRB, Horia Păun. 

Potrivit surselor noastre, oficialii FRB susțin că nu ar avea aviz de la prefectură pentru a ține alegerile. 

Așteptăm o confirmare oficială în acest sens.  

_________________________________________________________________________________________________

Stire initiala

După ce inițial Federația Română de Baschet părea că se grăbește cu data alegerilor pentru un nou președinte FRB, care a fost stabilită pe 15 aprilie, potrivit unor surse oficialii ar putea să decidă acum amânarea alegerilor. 

Astfel, potrivit unui document intern, președintele FRB Horia Păun a trimis în această dimineață un mail prin care a convocat o ședință online a Consiliului Director, care urmează să înceapă la ora 15:00, pe platforma zoom.

Pe ordinea de zi a ședinței se află „prezentarea situației Adunării Generale ordinare de Alegeri a FRB” și punctul 2 „diverse”. 

Astfel, în lumina ultimelor evenimente apărute cu privire la echipele care au drept de vot sau nu în aceste alegeri, s-ar putea ca oficialii FRB să ia decizia să amâne alegerile pentru o dată ulterioară. 

CITEȘTE ȘI: 

*foto: wall-street.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!