Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "În momentul de faţă sub contract sunt Borşa, Paliciuc şi Baczo"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.06.2012


Foto: Boda L. Gergely

BC Mureş Târgu Mureş va începe vineri, 15 iunie, să-şi formeze o nouă echipă pentru sezonul următor. Acest lucru a fost anunţat de către Szalkay Joszef într-o declaraţie acordată în exclusivitate site-ului nostru. Preşedintele mureşenilor spune că în momentul de faţă nu se cunosc prea multe lucruri, însă antrenorul Sretko Sekulovic va sosi în ţară la finele acestei săptămâni şi va comunica consiliului de administraţie jucătorii pe care îi doreşte.

Nu ştiu nimic pentru că pe 15 iunie vom avea consiliul de administraţie. Vineri vine şi antrenorul, pentru că până acum a fost plecat. De la finalul sezonului nu s-a mai făcut absolut nimic. Sekulovic va face lotul şi ne va spune pe cine menţine sau nu din vechiul lot. Până atunci nu vă pot spune nimic.

Întrebat cine are în momentul de faţă contract cu formaţia mureşană, Szalkay a menţionat trei sportivi.

Borşa, Paliciuc şi Baczo. Restul numai pe un an au avut contract. Acest lucru nu înseamnă că nu pot să rămână şi restul. Cea mai mare şansă să rămână, din câte ştiu eu, o are Dumitru. Oricum nimic nu e sigur până când nu vine Sekulovic şi stabilim toate aspectele.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!