Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "Până pe 1 iulie se va numi un nou preşedinte"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.06.2012

Începând cu 1 iulie, echipa BC Mureş Târgu Mureş va avea un nou preşedinte. Actualul preşedinte, Szalkay Jozsef, şi-a prezentat demisia, iar mandatul i se va încheia în prima zi a lunii viitoare. Motivul îl constituie unele probleme de sănătate.

Szalkay ne-a declarat că a fost forţat de situaţie să ia această decizie, însă chiar şi în aceste condiţii nu va sta departe de echipă.

Eu mi-am prezentat demisia, iar mandatul mi se încheie pe 1 iulie. În viitorul apropiat îmi voi rezolva mai multe probleme medicale şi voi lipsi câteva luni bune din ţară. În aceste condiţii consider că nu pot îndeplini misiunea în bune condiţii. Îmi face imposibilă îndeplinirea atribuţiilor în condiţii optime, aşa că forţat de situaţie să iau această decizie. Până la 1 iulie se va numi un nou preşedinte. Vor avea prioritate persoane care au fost în consiliul de administraţie. În ceea ce mă priveşte eu nu voi pleca de la echipă, ci voi rămâne în consiliul de administraţie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!