Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "Sperăm ca sponsorii să mai aibă răbdare un an cu noi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012


Foto: Boda L. Gergely

Joi seară BC Mureş Târgu Mureş a fost foarte aproape de a împinge seria, împotriva campioanei României, în meciul decisiv. Cu câteva secunde rămase pe tabelă Virgil Stănescu a izbutit o acţiune individuală perfectă însă mingea a refuzat să intre în coş, iar meciul a intrat în prelungiri acolo unde "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 87-82 şi a câştigat seria cu 3-1.

La finalul confruntării site-ul nostru a luat legătura cu Szalkay Jozsef cel care a declarat că echipa sa a luptat eroic însă nu a fost îndeajuns.

Am fost foarte aproape de o victorie. Cred că dacă eram un pic mai lucizi în ultimele secunde ale sfertului 4, puteam să câştigăm. Oricum trebuie să subliniez că băieţii au luptat eroic, însă în baschet mereu trebuie să fie cineva învins şi cineva învingător. După părerea mea jocul se putea încheia cu orice rezultat, însă cel puţin am "murit" frumos în această seară.

Mureşenii nu îşi ating obiectivul propus la începutul sezonului, disputarea finalei, iar preşedintele clubului speră ca sponsorii să rămână alături de echipă şi în sezonul viitor.

Da, a fost din nou un obiectiv ratat. Sperăm ca sponsorii să mai aibă răbdare un an cu noi.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    finala
    Si cand te gandesti ca domnul Szalkay isi dorea sa cada cu noi in play-off. Doar in campionat muresenii ne-au batut pe unde ne-au prins. Dar eu zic ca tot e bine. Seria asta a fost ca o adevarata finala pentru Mures. Asa ca si-au atins obiectivul.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • thejack :

    altii la rand
    Sponsorii ar trebui sa mai aiba rabdare, insa cu ...altii, cel putin la nivelul conducerii clubului.
    Cea mai clara dovada de neprofesionalism si incompetenta (era sa scriu impotenta), a fost data de contestatia depusa de mureseni dupa primul meci.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Bravo BCM!
    Adevărul este că cu un pic de noroc în meciul 1 şi 4 putea să fie şi 1-3. Normal că toţi au dorit pe U ca adversari. Daca luam in vedere ca puteam sa cadem cu Asesoft sau Oradea, stilul lui U şi antecedentele din ultimii 2 ani ne-au dat speranţe. Dovada 2 rezultate foarte stranse.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ildus :

    Neprofesionalism???
    @thejack - imi pare rau ca vorbesti fara sa stii toate detaliile. Dupa cum stiu eu, contestatii de genul trebuie depuse intr-o ora dupa terminarea partidei. Iti dai seama ca intr-o ora nu au avut timp sa faca rost de inregistrare si sa se uite. In locul lor si eu as fi facut la fel. Si daca intr-adevar U juca cu 5 straini, si BCM nu depune nici o contestatie ca vezi doamne noi suntem profesionisti?
    -----------
    Eu sper ca si la anul o sa aiba Muresul echipa in divizia A

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Spalding6 :

    Spectatori
    Spectatorii din Targu Mures ar trebui sa aiba o echipa puternica si la anu deoarece sunt peste 2000 de oameni la fiecare mei!!!Felicitari Clujului care a facut un spectacol baschetbalistic in toate partidele!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Spalding6 :

    *meci
    fiecare meci*

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!