Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tekele Cotton, MVP la debutul oficial pentru CSO Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.09.2022

Tekele Cotton, MVP la debutul oficial pentru CSO Voluntari

CSO Voluntari a debutat cu dreptul în preliminariile Basketball Champions League și a trecut de primul tur al turneului 1 de calificare. Ilfovenii s-au impus cu 70-61 în fața celor de la Leicester Riders într-un meci de la Skopje.

Tekele Cotton, jucătorul aflat la debutul oficial pentru gruparea de la marginea capitalei, a impresionat și a înscris mai bine de un sfert din totalul de puncte al echipei sale. Jucătorul din Statele Unite ale Americii a terminat cu 19 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă în 33 de minute petrecute pe teren. Pe lista marcatorilor, el a fost urmat de Rolland Torok, care a adunat 14 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Venit în această vară de la Ludwigsburg, Tekele a reușit să transforme 7/13 aruncări din acțiune și 2/2 de la linia de libere. Cunoscut mai mult pentru abilitățile sale defensive, Cotton a reușit totuși să înscrie 3/4 aruncări din spatele semicercului pentru un procentaj de 75%. 

Venit tot în această vară, Lucas Tohătan a avut un debut foarte eficient la Voluntari și a înscris 6 puncte cu 3/3 din acțiune. Rasheed Moore (9 puncte, 2/8 din acțiune, 5/7 de la libere) și Terry Larrier (2 puncte, 1/4 din acțiune) au dezamăgit la primul joc pentru ilfoveni, pe când Darko Planinic a avut un meci decent, cu 6 puncte și 5 recuperări.

Următorul meci pentru CSO Voluntari în turneul 1 de calificare din preliminariile Basketball Champions League este cel cu Tofaș Bursa din turul doi. Acesta este programat vineri, 23 septembrie, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit pe Metropola TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!