Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

TF. Chiajna câștigă și cu Știința, fiind aproape promovată

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.06.2013

Concordia Chiajna a învins pe CSU Știința București, scor 89-75, fiind foarte aproape de promovarea în primul eșalon baschetbalistic al României. Partida a avut loc sâmbătă (01.06), la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din București.

Confruntarea a fost la discreția elevilor lui Vlastimir Vukadinovic. Totuși, bucureștenii au oferit o replică solidă, aflându-se pentru scurt timp la conducere în prima repriză. Totuși, Concordia a înscris 50 de puncte în primele 20 minute de joc, având un avantaj de cinci puncte la jumătatea întâlnirii.

În sfertul al 3-lea, Chiajna s-a desprins la peste zece lungimi, scorul cu zece minute înainte de final fiind de 70-58. Pe parcursul actului decisiv diferența s-a conservat, iar meciul s-a încheiat cu victoria Concordiei.

Vasile Ștefan a totalizat 24 puncte, Nemanja Petrovic a adăugat 19 puncte, 7 pase decisive, iar Horia Codin a terminat cu 15 puncte, 8 recuperări pentru Chiajna. În replică, Dragoș Brânză a avut 15 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări, Grigore Vasilescu a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, iar Oynur Musledin a bifat 11 puncte pentru Știința.

În urma acestui rezultat este limpede că Știința București nu mai are nicio șansă de a promova în Liga Națională, având 0-2 la turneul final. În schimb, Concordia Chiajna are 2-0 și a făcut un pas extrem de important spre promovarea în premieră în primul eșalon baschetbalistic al țării.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!