Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişoara modernizează sala "C. Jude" pentru FIBA EuroChallenge

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
30.05.2012

Timişoara ar putea avea o sală modernă din toamnă

Timişoara va bifa o nouă premieră în sezonul viitor, participarea în FIBA EuroChallenge. Competiţia europeană, a treia ca nivel valoric în Europa presupune însă şi existenţa unei infrastructuri serioase pentru cluburile care se înscriu. Alb-violeţii se gândesc deja şi la acest aspect şi vor să se apuce cât mai urgent de modernizarea sălii Constantin Jude.

Municipalitatea va trebui să investească în această vară în vechea arenă pentru a o aduce la standardul impus de FIBA pentru această competiţie. Astel, lista de lucrări cuprinde montarea unei cabine de comentariu pentru televiziune, vestiar modern pentru brigada de arbitrii, achiziţionarea unor panouri electronice montate în jurul terenului pentru reclame, sală de conferinţă de presă, internet wireless şi încă o tabelă de marcaj. 

Preşedintele clubului, Leo de Maio spune că va încerca să urgenteze demararea lucrărilor şi spune că este timp pentru ca acestea să fie efectuate. În cazul în care sala nu va fi modernizată, clubul ar putea plăti amenzi la fiecare joc pe care îl dispută în această competiţie. 

Sala Constantin Jude era inclusă oricum în această vară într-un program de modernizare. BC Timişoara va debuta în FIBA EuroChallenge la sfârşitul lunii octombrie.

foto: fortaviola.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!