Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: "Chiar dacă jucăm acasă şi nu avem nicio înfrângere nu putem fi consideraţi favoriţi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

Liderul la zi al Diviziei A masculine de baschet, CS Gaz Metan Mediaş, va evolua sâmbătă pe teren propriu împotriva ploieştenilor de la CSU într-o partidă ce are statutul de derby al etapei a 8-a a Diviziei A masculine de baschet. Jocul va fi transmis în direct de către Digi Sport 3.

Titus Nicoară a vorbit pentru Total Baschet înaintea jocului de sâmbătă fiind de părere că nu există o favorită mai ales într-un meci cu CSU Ploieşti. Pivotul de origine orădeană este de părere că adversarul vine la Mediaş cu o mentalitate bună ceea ce este extrem de important.

Nu cred că există o favorită sâmbătă seară. Chiar dacă evoluăm acasă şi nu avem nicio înfrângere nu cred că putem fi consideraţi favoriţi înaintea meciului cu Ploieşti. Ei au o mentalitate bună pentru că au câştigat atâtea trofee încât au o mentalitate puternică, de campioni şi sunt sigur că nu vor veni la Mediaş din postura de out-sideri sau cu gândul că pornesc cu a 2-a şansă. În meciurile cu miză contează foarte mult să fii puternic mental.

Întrebat dacă partida cu CSU va fi cea mai grea din sezon Nicoară a răspuns negativ.

Nu, şi acest meci este greu însă urmează altele la fel de grele cu Timişoara, Cluj, Oradea. Şi acest meci este greu însă toate sunt la fel de importante, tot două puncte sunt în joc. Nu contează dacă joci acasă sau în deplasare, trebuie să câştigi fiecare meci.

Foto: Frăţilă Daciana - Codruţa

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!