Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: ”Este destul de greu să învingi de două ori în două zile consecutive, mai ales cu Ploiești!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.04.2012

Titus Nicoară, rezerva sezonului 2011/12 în opinia TotalBaschet.ro, consideră că seria dintre Gaz Metan Mediaș și CSU Ploiești va sta sub semnul echilibrului, iar fiecare detaliu va fi foarte important în desemnarea echipei ce va merge în Finală.

Cred că toată seria va fi echilibrată. Nu cred că se va decide în două meciuri. Orice este posibil. Și ei pot să câștige la noi acasă și noi putem să câștigăm la ei acasă. Va fi o serie echilibrată. Se va ajunge în meciul 5 probabil. Cred că ar fi ideal să câștigăm două meciuri la noi acasă pentru că după aceea ne trebuie un singur meci din trei să câștigăm. Este destul de greu să învingi de două ori în două zile consecutive, mai ales cu Ploiești. Orice detaliu contează. Poate forma de zi a unui jucători. (…) Cu Rovinariul am avut meciuri mai grele, mai ușoare. (…) Contează și valoarea lotului. Nu cred că există vreo favorită în această semifinală, spune Nicoară conform Ora de Sibiu.

Primele două partide ale seriei vor avea loc sâmbătă și duminică, la Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!