Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Ne dorim să rămânem cât mai mult timp pe locul unu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2015

Vicecampion în ediția trecută de campionat cu CSM-U Oradea, actualmente la Steaua CSM EximBank, Titus Nicoară va juca din nou împotriva fostei sale echipe, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din LNBM. 

Nicoară a vorbit înaintea meciului de sâmbătă seara despre echipa Oradiei și despre faptul că își va întâlni din nou echipa la care a activat în stagiunea trecută. De asemenea, sportivul originar din Oradea a vorbit și despre ultima victorie a echipei sale, succes care a trimis Steaua din nou pe prima poziție. 

„În primul rând contează victoria obţinută în faţa unei echipe puternice ca Timişoara. Cu siguranţă că ne dorim să rămânem cât mai mult timp pe locul unu pentru a avea o poziţie cât mai bună înaintea playoff-ului. 

Am foarte mulţi prieteni la Oradea, dar pe teren fiecare va da totul pentru a câştiga. Cu siguranţă va fi un meci foarte disputat deoarece CSM Oradea are o echipă valoroasă care se bate la primele locuri”, a declarat Nicoară, potrivit site-ului oficial al echipei bucureștene. 

În altă ordine de idei, Titus a dezvăluit și care este situația actuală din sânul echipei, având în vedere faptul că, la debutul sezonului competițional în curtea roș-albastră erau foarte multe nume noi. 

„Chiar dacă această echipă a fost una nouă, în mare parte consider că ne-am adaptat foarte repede. Sunt jucători valoroşi şi cu experienţă mare, iar relaţiile de joc s-au închegat într-o perioadă scurtă de timp. Ne înţelegem foarte bine şi cred că acest detaliu se vede şi în jocul nostru”, a concluzionat sportivul. 

În partida tur de la Oradea, câștigată de Steaua cu 94-93 după prelungiri, Nicoară a jucat 29 de minute, timp în care și-a trecut în cont 12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și un indice la productivitate de 12 unități. 

Steaua CSM EximBank și CSM-U Oradea se vor duela în Sala „Mihai Viteazul” din Capitală, sâmbătă, 7 februarie, începând cu ora 18:30, meciul fiind transmis de DigiSport 2. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    mda
    aparent a ales bine (e pe locul 1)....practic eu, si nu numai eu, nu cred ca va fi atat de bine pana la final....

    cu 9 ani în urmă (06.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    fara suparare, dar sala
    sala in care evolueaza Steaua si CSM - deodata :D(chiar daca se numeste Mihai Viteazu) pot sa spun ca e penibila si arata ca o sala de sport de liceu?!? penibil si greu de crezut pt acest nivel.......

    cu 9 ani în urmă (06.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mdfase10 :

    Titus.
    Titus asta e gen Burlacu ,la caracter ma refer.nu,nu e o comparatie deplasata,chiar au același caracter jegos dar Titus e mai subtil.

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    my name is...
    titu$$$$$$... cash titu$$$$$

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!