Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „O să fie un meci greu. Nu suntem încă la capacitate maximă”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.10.2015

titus_nicoara

Steaua CSM Eximbank va juca în prima etapă a LNBM cu CSM-U Oradea, într-o reeditare a primului tur din playoff-ul stagiunii precedente.

Cele două echipe au avut campanii reușite de transferuri, aducând jucători valoroși cu care își propun să câștige titlul național. Cu toate acestea, faptul că va fi primul meci din acest sezon ar putea crea anumite probleme pentru jucători, după cum a declarat jucătorul Stelei, Titus Nicoară.

„O să fie un meci greu, pentru că este începutul sezonului, iar echipele nu sunt încă la capacitate maximă din punct de vedere fizic și tactic. Sperăm să câștigăm această partidă, mai ales pentru că evoluăm acasă și ne-am propus să nu pierdem niciun joc pe teren propriu. Îi așteptăm pe fani la sală, să ne încurajeze și să se bucure de un meci frumos”, a declarat Nicoară, pentru site-ul oficial al clubului.

În sezonul precedent Nicoară a reușit 16,3 puncte pe meci, 7,5 recuperări, cu un procentaj din acțiune de 62% în 32 de partide. 

Partida dintre Steaua București și CSM-U Oradea se va juca duminică, 4 octombrie, de la ora 19:45 în Sala ”Mihai Viteazu” din Capitală. 

Sursa foto: Catalin Soare/sportaction.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!