Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Oradea practică un baschet foarte bun, dar şi noi avem calitatea necesară pentru a câştiga acest meci”

Eduard Popa

Eduard Popa
12.12.2015

titus-nicoara Steaua CSM Oradea

CSM CSU Oradea va primi pe teren propriu replica celor de la Steaua CSM Eximbank Bucureşti, în cel mai interesant meci al etapei a XII-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM).

Unul dintre cei mai talentaţi jucători români, Titus Nicoară, a jucat pentru cei de la CSM-CSU Oradea şi astăzi evoluează în tricoul celor de la Steaua CSM Eximbank Bucureşti. Într-un scurt interviu pentru totalbaschet.ro, Titus a prefaţat duelul dintre cele două echipe, a discutat despre partida de la mijlocul săptămânii cu Aris Salonic, pierdută de Steaua cu 77-67, dar a vorbit şi despre parcursul de până acum al "Roş-Albaştrilor":

Totalbaschet: Ce părere ai despre partida cu Aris Salonic? Din nou aţi fost aproape să câştigaţi împotriva grecilor după o revenire spectaculoasă în a doua repriză.

Titus Nicoară: A fost un meci în care consider că ne-am ridicat la nivelul adversarului, dar câteva aruncări deschise ratate au înclinat balanţa în favoarea lor. Consider că puteam câştiga acest meci dacă reuşeam câteva coşuri uşoare, mai ales în prima parte a partidei. 

Ce trebuie să faceţi pentru a vă impune cu Oradea şi a răzbuna înfrângerea din tur de pe teren propriu?

În tur am prins o zi destul de slabă în care am făcut foarte multe greşeli, atât din punct de vedere individual cât şi colectiv. În primul rând trebuie să fim la fel de combativi ca în meciul cu Aris şi atunci cu siguranţă avem şansa noastră. Oradea practică un baschet foarte bun, dar şi noi avem calitatea necesară pentru a câştiga un astfel de meci. 

Cum crezi că s-a mişcat Steaua în turul campionatului? Ce a mers bine şi ce crezi că mai trebuie îmbunătăţit?

Consider că am alternat perioadele bune cu cele mai puţin reuşite. Având în vedere că am şi amânat câteva meciuri în campionat deocamdată este destul de prematur să tragem concluzii. 

Titus Nicoară a strâns în acest sezon medii de 11,4 puncte, 7,2 recuperări şi 1,4 intercepţii, cu un procentaj de 55,4% de la 2 puncte şi 78,3 la aruncările libere în 24:46 minute pe meci în cele 9 partide din LNBM.  

Partida dintre CSM-CSU Oradea şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti din Sala Antonio Alexe din Oradea va începe la ora 19:45. Partida va fi difuzată pe postul de televiziune Digi Sport 2.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!