Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: "Orice jucător doreşte să primească banii la timp însă acest aspect nu schimbă nimic: luptăm pentru victorie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.05.2012

Gaz Metan Mediaş îşi joacă ultimele şanse în actualul sezon al Diviziei A masculine de baschet, în meciul 3 al semifinale ce se va desfăşura sâmbătă seară la Brazi în compania celor de la CSU Ploieşti. Confruntarea este în direct pe Digi Sport 2, începând cu orele 20:00.

Site-ul nostru a stat de vorbă cu Titus Nicoară care ne-a declarat că este foarte greu să revină de la 0-2 însă vor lupta până la capăt.

Este foarte greu să revenim de la 0-2. Vom încerca, nu avem nimic de pierdut şi poate acest lucru va fi un avantaj pentru noi în meciul de azi. Cred că ambele meciuri au fost strânse însă ei au izbutit nişte coşuri în momente importante ale jocului. Noi puteam să câştigăm primul meci, am avut o aruncare în ultimele secunde care din păcate nu a intrat, deci nu putem spune că a fost o diferenţă foarte mare. Ei au fost mai inspiraţi în momentele cheie ale meciurilor. Cred că asta a decis soarta meciurilor.

Întrebat dacă situaţia financiară este un impediment, sportivul în vârstă de 24 de ani este de părere că orice jucător îşi doreşte să primească banii.

Nu ştiu dacă are o legătură şi nu pot vorbi în numele colegilor. Cu siguranţă orice jucător îşi doreşte să primească banii la timp însă nu cred că este un motiv pentru care să nu dăm totul pe teren, să nu luptăm.

5 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    lipsa de respect
    Cel mai bogat sponsor din Romania nu plateste echipa. Ce hal de campionat.

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    esti sigur?
    din pacate sponsorii echipei trans gaz si romgaz nu pot scoate bani la negru cum scot altii sa mai bonuseze cite un arbitru, o delegatie de la frb....
    iar ca sa stii suntem dupa voi asehotilor ca buget , ptr ca la voi este buget direct si buget indirect ptr altii nu ptr. echipa

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    ce haios
    Asta cu Transgaz si Romgaz cel curat a fost tare de tot. Vezi cand faci astfel de afirmatii ca poate te faci de ras. Cei care au colaborat in general cu "gazul", indiferent de denumitr, stiu foarte bine cat de corecti sunt baietii de acolo.

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    ?
    tu ai impresia ca cei de la gaz se pot duce ca altii pe la caserie sa ceara asa 10000 euro ptr ca ii trebuie sefului.[patronului] sau cum vrei tu sa-i zici?
    stii cati sunt in consiliul de administratie care voteaza orice cheltuiala? 13!?
    ca sa obtinem 2000 lei sponsorizare a fost nevoie de 5 semnaturi!!!!!!! pe un contract de sponsorizare, daca mergi la alde ghita nici contract nici semnatura nimic nu-ti trebuie.......asa ca lasa circoteala

    cu 12 ani în urmă (05.05.2012) Raspunde
  • alina T :

    marele jucator!
    Ai face bine sa mai si joci Nicoara ca in ultima vreme ai doar aere de vedeta. La antrenamente freci menta si ai tot comentarii. Eu in locul celor de sus iti taiam salariul dupa cum joci dar na ....tu esti vedeta

    cu 12 ani în urmă (07.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!