Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat duelul cu CSM Constanța

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat duelul cu CSM Constanța

BC CSU Sibiu deschide runda a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin în această seară, 16 martie, cu un joc pe teren propriu în fața lui CSM Constanța.

Sibienii, care stau cu 5-7 bilanț pe poziția a patra în Top 10, revin cu această ocazie pe teren propriu după mai bine de o lună.

Înaintea partidei cu CSM Constanța, Mirel Dragoste și Tomas Rinkevicius au vorbit pentru pagina de Facebook a clubului sibian, fundașul român adăugând următoarele:

„Abia așteptăm să revenim în fața propriilor suporteri. Ei au fost alături de noi, chiar și în deplasare. Vrem să dăm totul pe teren în fața lor și să continuăm șirul succeselor.

Va fi un meci meci. Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni. Nu au rezultatele pe care probabil și le doresc, dar cu siguranță vor să dea totul aici și să se apropie de un loc cât mai bun în playoff.”

Tehnicianul formației galben-albastre a punctat câteva lucruri despre CSM Constanța, dar a făcut referire și la ce înseamnă pentru CSU Sibiu această revenire în fața propriilor suporteri:

„Suntem foarte bucuroși că vom juca acasă după mai bine de cinci săptămâni. Suntem fericiți că vom juca din nou în fața fanilor noștri și sper că vom avea o sală plină mâine la meci. Este un mare ajutor pentru echipă când avem arena plină de suporteri. Despre adversar, pot spune că sunt o echipă bună, care are nevoie mare de victorie. Vom simți acest lucru, vor intra pe parchet serioși și cu siguranță își doresc victoria. O echipă bine echilibrată, cu jucători străini puternici, trei lituanieni, care au fost jucători importanți la alte echipe. Ne-am pregătit foarte serios pentru acest joc și sper că vom fi 100% focusați să luptăm contra lor.”

Meciul din Sala Transilvania are loc în această seară, 16 martie, și o să înceapă la ora 19.00. Întâlnirea o să fie disponibilă pe FRB TV.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!