Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Nandor Kuti, declarații după înfrângerea cu U-BT Cluj-Napoca

Tomas Rinkevicius și Nandor Kuti, declarații după înfrângerea cu U-BT Cluj-Napoca

BC CSU Sibiu a suferit o înfrângere categorică în cursul serii de duminică, 24 martie, în fața lui U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea din Sala Transilvania s-a încheiat cu 99-65 pentru campioana en-titre.

La final partidei, Tomas Rinkevicius și Nandor Kuti au vorbit pentru paginile de social media ale lui CSU Sibiu. Antrenorul a adăugat următoarele:

„Cu siguranță, a fost un meci prost pentru noi. Clujul a arătat încă de la început un nivel ridicat de energie și asta ne-a copleșit. Am încercat să ne ridicăm la nivelul lor de energie, dar diferența a tot crescut și n-am reușit să răspundem pe măsură. Au meritat victoria, au arătat foarte bine și sunt o echipă foarte puternică. Trebuie să revenim la lucrurile de bază și să ne pregătim pentru următorul meci.”

Baschetbalistul galben-albaștrilor a avut un mesaj pentru fani după înfrângerea împotriva campioanei:

„Am început meciul un pic speriați, dar după aceea am reușit să ne revenim, să jucăm cu mai mult curaj, ceea ce a fost bine după părerea mea. În momentele acelea jucam de la egal la egal cu ei. În repriza a doua cred că, pur și simplu, ne-am pierdut intensitatea. N-am avut o mentalitate corectă și pentru asta aș vrea să-mi cer scuze eu personal, și cu toții din echipă vrem să ne cerem scuze că am pierdut în acest fel. Le mulțumim fanilor pentru suport, atmosfera din sală a fost fabuloasă. Ne cerem scuze!”

Înfrângerea din etapa a opta a Top 10 a dus-o pe CSU Sibiu la un bilanț de 7-9, pe locul 6.

Trupa de pe Cibin va încheia sezonul regulat cu două deplasări la București. Pe 31 martie va avea loc partida cu Rapid, iar în jurul datei de 6 aprilie cea împotriva lui Dinamo.

*foto: Răzvan Spechea / Facebook BC CSU Sibiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Sibienii mai au doua meciuri foarte grele
    cel cu Dinamo, ultimul, putand fi capital pentru ambele echipe ( in ecuatia locului 8), intrucat in ipoteza in care le pierde pe amandoua, Sibiul va juca ...tot cu UBT.

    cu 1 lună în urmă (25.03.2024)
    • Evans:

      locul 6
      Acolo vor termina sibienii chiar cu cele 2 infrangeri. Vom juca cu Pitestiul care va termina pe 3 si in 5 meciuri se pot intampla multe.

      cu 1 lună în urmă (25.03.2024)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Sibiu
      Daca vor Pitestiul trebuie sa bata Rapidul ca sa termine pe 5. Dupa cum am vazut Argesul si Voluntariul e greu de crezut sa bata Argesul

      cu 4 săptămâni în urmă (27.03.2024)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    Voluntari
    Poate termina pe 3 şi rapid pe 4,amândouâ au acasâ cu piteşti.

    cu 1 lună în urmă (25.03.2024)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      Erata
      Argeșul are acasă cu Voluntari și în deplasare cu Rapid

      cu 1 lună în urmă (25.03.2024)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    Corect
    Ai dreptate jordan, scuze.

    cu 1 lună în urmă (25.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!