Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Transmisii TV - Ambele meciuri se văd în această seară la TV

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.05.2012

Actualizare

Din câte se pare DigiSport va transmite ambele meciuri din această seară. Confruntarea de la Sala Sporturilor Horia Demian va fi în direct pe Digi Sport 3, în timp ce partida dintre CSU Ploieşti şi CS Gaz Metan Mediaş se vede la Digi Sport 2. Ambele meciuri vor debuta la aceeaşi ora 20:00.

 Ora   Meci  Post  Scor general 
 20:00   CSU Ploiești - Gaz Metan Mediaș  Digi Sport 2  2-0 
 20:00   U Mobitelco Cluj - BC Timișoara  Digi Sport 3  0-2 

------------------------------

Actualizare

Din câte se pare programul transmisiunilor a fost modificat. Conform desfăşurătorului TV actual, publicat de către Digi Sport, doar confruntarea dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Timişoara va fi transmisă în direct, sâmbătă, de la orele 20:00. De la aceeaşi oră se va disputa şi cealaltă confruntare, dintre CSU Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş.

-------------------------------

Meciul 3 al celor două semifinale în Divizia A masculin va fi transmis în direct prin intermediul DigiSport 3. Transmisiunea va începe în cursul serii de sâmbătă (05.05), cu începere de la orele 18:00. Programul transmisiunilor este următorul:

 Ora   Meci   Scor general 
 18:00   CSU Ploiești - Gaz Metan Mediaș   2-0 
 20:00   U Mobitelco Cluj - BC Timișoara   0-2 

Dacă va fi necesar, Meciul 4 va fi transmis duminică (06.05), pe același post.

Programul transmisiunilor poate fi consultat și AICI.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Norma :

    de ce?
    sa intelegem ca reteta blatului de la ploiesti este secreta? mai cofetari acesti domni de la Asesoft :)))

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    e clar .
    nu se transmite intrucat toata lumea si-a dat seama cum castiga asehotii si nu mai e nimic de vazut .

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    ..........
    se transmite , nu se transmite se va intampla aceeasi hotie ca si la Medias , si desigur va aparea acest guru al baschetului autohton pe nume Lecca si va spune cat de evidenta a fost dominatia asehotilor cand de fapt echipa din Medias a condus pana in ultimele minute , la minunata-i emisiune a afirmat ca aceasta dominatie a fost evidenta de la inceput si pana la sfarsitul partidei si de fapt nici el n stia din ce motive scorul nu o arata .26-22 23-23 20-20 16-22. mi-e scarba de astfel de oameni si satula de situatii ca acestea. Pe de alta parte orice comentator ar trebui sa fie impartial (cel putin pe perioada meciului cat timp comenteaza)
    RUSINE RUSINE RUSINE

    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde
  • doru :

    Multe de spus
    Ar fi multe de spus! Dupa eliminarea CSM- ului, am sperat ca Gaz Metan ma va razbuna, sau mai bine, imi va implini dorinta de a vedea castigatoare, o echipa care a facut spectacol! Si unde am ajuns! Mi- am dorit intotdeauna sa- mi temperez vocabularul, tocmai pentru a respecta baschetul! Dar am vazut atata nesimtire, idiotenie, hotie incat mie scarba sa mai privesc acest sport! Iar voi, aceia care il conduceti, acei care il arbitrati, care il comentati si transmiteti sunteti autorii si vinovatii pentru toata " valoarea" baschetului romanesc! Manjit si murdar! Asa l- ati facut! Si nu va este rusine??? Nu credeti ca o sa platiti pentru asta? Nu va este teama ca se sparge oglinda in care va uitati dimineata??? PS Cum este posibil sa nu transmiteti un meci programat? Nu aveam nevoie decat de baschet... Daca va este frica sau rusine, dispareti, de la Tocala pana la Ciulin, de la Olaru( observator si arbitru) pana la nesimtitul de grigoras, de la Iacobescu pana la Leca...


    cu 12 ani în urmă (04.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!