Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trei cazuri noi de COVID-19 la U-BT Cluj-Napoca

Trei cazuri noi de COVID-19 la U-BT Cluj-Napoca

Peste o săptămână, în 10 decembrie, la aproape nouă luni de la suspendarea campionatului, noua ediție a Ligii Naționale va lua startul. Cele trei orașe care vor găzdui turneele sunt Cluj-Napoca, Oradea și Sibiu.

În același timp, pandemia lovește din nou baschetul românesc și U-BT a anunțat în această dimineață că trei membri ai echipei sunt afectați de coronavirus. Conform site-ului oficial al alb-negrilor, preparatorul fizic Andrei Bălan a fost depistat pozitiv la un test efectuat săptămâna trecută.

În această săptămână, Andrija Stipanovic și Donatas Tarolis au ieșit pozitivi la o nouă testare RT-PCR. Toți cei trei membri ai ardelenilor se simt bine și au intrat în izolare.

Reamintim că în urmă cu mai bine de o lună, înaintea programării inițiale a Cupei României, U-BT Cluj-Napoca a avut zece cazuri pozitive.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    ...
    Datorita strategiei intelepte a conducerii privind pivotii, acum il avem numai pe Santa, simpatic ce-i drept, dar cam atat ..

    cu 3 ani în urmă (03.12.2020)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      ?
      Testarea covid este o mare loterie, chiar si 6 pivoti s-ar putea sa nu fie de ajuns.

      cu 3 ani în urmă (04.12.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!