Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ar fi foarte bine pentru noi să jucăm cel puțin o semifinală în această ediție competițională”

Tudor Costescu: „Ar fi foarte bine pentru noi să jucăm cel puțin o semifinală în această ediție competițională”

BCM U Pitești a dispus de Athletic Constanța și a obținut a 8-a victorie în actuala stagiune a LNBM. Astfel, cu o partidă înaintea finalului turului de campionat, argeșenii ocupă locul 5 în clasamentul la zi cu 8-4 la general. 

Antrenorul echipei din Pitești și al naționalei României, Tudor Costescu, a vorbit pentru pagina oficială de Facebook a clubului argeșean despre victoria cu Constanța și despre modul în care vede situația în LNBM după această primă fază a întrecerii. 

Era o victorie obligatorie. Orice succes se obține greu în acest sezon. Am întâlnit o echipă ambițioasă, bine organizată, care pune probleme oricărui adversar. Încercăm să pregătim meciul de mâine, dar în mare parte ne interesa modul în care ne exprimăm astăzi pe teren. Nu sunt mulțumit în mare măsură, dar sper și sunt sigur că mâine putem arăta mai bine.

Am spus-o și la începutul sezonului. Împreună cu conducerea ne dorim să ducem campionatul la bun sfârșit fiind sănătoși. Ne dorim, bineînțeles, o clasare cât mai bună. Ar fi foarte bine pentru noi să jucăm cel puțin o semifinală în această ediție competițională. Ce trebuie spus este că noi ne concentrăm pe fiecare meci. Mai e un retur de campionat, dar cert este că echipele arată mult mai bine decât ne-am fi așteptat.

Pentru BCM U Piteșți, ultimul meci al turului va avea loc astăzi, 7 februarie, de la ora 20:00 în compania gazdelor de la CSO Voluntari, partida va fi transmisă în direct de DigiSport 2.

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!