Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „N-am avut prea multe alternative să pregătim acest meci”

Tudor Costescu: „N-am avut prea multe alternative să pregătim acest meci”

FC Argeș Basketball a pierdut clar primul joc al seriei cu U-BT Cluj-Napoca în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, ardelenii impunându-se pe teren propriu sâmbătă (14.05) cu 98-73. Argeșul se confruntă cu probleme serioase de lot pentru această serie.

La finalul întâlnirii, Tudor Costescu a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball, fiind întrebat pentru început cât de greu a fost să pregătească acest prim joc împotriva campioanei în exercițiu:

„Foarte greu, având în vedere valoarea adversarului și momentul campionatului în care ne aflăm, adăugând și toate problemele noastre în acest moment. N-am avut prea multe alternative să pregătim acest meci. A trebuit să schimbăm concepția și s-a văzut asta în multe momente ale meciului. Mai mult decât atât, am fost și dominați din punct de vedere atletic. Nu e un meci care să arate o imagine a valorii echipei noastre. Însă, vreau să felicit public jucătorii noștri pentru modul în care au încercat să se adapteze noilor cerințe și pentru efortul depus.”

Întrebat despre șansele ca lotul să devină mai numeros în următoarele jocuri ale seriei, prin revenirea indisponibililor, antrenorul a spus:

„Nicio șansă. Poate, din contră, sunt mai mici șansele să avem chiar și acești jucători pe care i-am avut în primul meci.”

Meciul doi al seriei va avea loc tot în BTarena, luni (16.05) începând cu ora 18.45 și va fi transmis pe Digisport 3, Prima Sport 3 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!