Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne dorim să terminăm cu două victorii acest turneu”

Tudor Costescu: „Ne dorim să terminăm cu două victorii acest turneu”

Astăzi, 6 ianuarie, de la ora 14:45 BCM U Pitești va debuta în cadrul turneului 4 al LNBM în compania lui CSM Târgu Jiu. 

Tudor Costescu a prefațat acest turneu, găzduit de Sibiu, pe pagina oficială de facebook a clubului pe care îl antrenează. 

Avem în față un alt turneu de două meciuri, în care am face o mare greșeală să ne considerăm învingători. Probabil calculele hârtiei ne arată ca favoriți, dar situația în care continuăm să ne aflăm și din care ne este destul de greu să ieșim în ultima perioadă ne face să abordăm cu o foarte mare atenție cele două meciuri. Sunt convins că nu va fi ușor să ne apropiem victoria. Întâlnim două echipe oarecum complete, care au avut rezultate bune în ultimul timp. Una prin prisma evoluției, iar aici mă refer la Galați, iar cealaltă prin prisma rezultatelor obținute, respectiv o victorie puțin așteptată de unii dintre noi, în fața unei echipe favorite a Stelei. Tocmai de aceea vom face tot ce puteam să abordăm meciurile cu maximă seriozitate și să ne tratăm adversarii cu cea mai mare atenție.

Ne dorim să terminăm cu două victorii acest turneu, ar fi primul turneu pe care l-am termina astfel. O spun încă o dată, ne va fi foarte dificil ținând cont de faptul că avem în continuare multe lucruri de pus la punct, atât în ceea ce privește evoluția pe teren, starea de sănătate, cât și structura echipei.

În acest moment, BCM U Pitești are 4/3 la general și se situează pe locul 3 în clasamentul la zi al LNBM. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!