Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sperăm să ne atingem obiectivul, acela de a ocupa locul 4”

Tudor Costescu: „Sperăm să ne atingem obiectivul, acela de a ocupa locul 4”

BCM U Pitești pleacă de la turneul de la Cluj-Napoca cu două victorii. 

După victoria cu U-BT Cluj, 83-74, Tudor Costescu, antrenorul argeșenilor a declarat următoarele pentru sponsorul oficial al competiției, Superbet: 

Am reușit să ștergem impresia pe care am lăsat-o în meciul cu Galați. Poate nu datorită calității jocului, cât datorită rezultatului ,a intesității și a dăruirii. Astăzi, am avut o atitudine corectă. 

Echipa din județul Argeș și-a adjudecat partida datorită unui sfert 4 foarte reușit, câștigat cu scorul de 27 la 10. Referitor la această perioadă foarte bună de joc, antrenorul naționalei României a spus: 

Am avut momente foarte bune de joc, bazate în mod special pe apărare. Am avut și o formulă de echipă care ne-a creat aceste avantaje. Evident, am întâlnit un adversar care nu a fost în cea mai bună formulă, le-au lipsit jucători, dar acest lucru nu minimizează meritele echipei mele. 

Meciurile adevărate vor fi în playoff, dar pe noi această victorie ne ajută mult în clasament. Practiv, mai mult de ajută pe noi, decât îi dezavantajează pe ei. Dar a fost o victorie muncită și sperăm să ne atingem obiectivul, acela de a ocupa locul 4. Dacă nu...noi tot vom aborda playoff-ul cu aceeași energie și speranță. 

*foto: facebook/BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!