Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ”Sunt mulțumit de rezultat și de disciplina tactică din apărare!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
28.01.2012

Foto: Radu Roșca

BCM U Pitești a învins pe CSU Atlassib Sibiu cu 68 - 65 într-o partidă din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A Masculin.

La finalul meciului, Tudor Costescu, antrenorul învingătorilor, s-a declarat mulțumit de rezultat și de felul în care echipa sa s-a apărat. Tehnicianul a caracterizat meciul ca fiind unul de luptă, lispit de spectacol. 

Sunt foarte mulțumit de rezultat și de disciplina tactică arătată în apărare. Am stabilit niște reguli, ne-am antrenat în mod special, știam că Wisseh e principalul marcator și organizator al lor. Scoțându-l în afară din joc i-am forțat să joace 3 la 3, le-am dat spații multe, am riscat, dar mă bucur că am reușit să câștigăm. Nu a fost un meci plăcut, în ultimele minute am jucat mult la trecerea timpului, de aia au lipsit combinațiile, avem doar 9 assisturi. Însă ne-am revanșat în apărare și la recuperări. A fost un meci de mare luptă. Ei în ultimele cinci minute au făcut un pressing cu care nu ne-au surprins, dar căruia nu am putut să îi facem față, a spus Costecsu conform Ora de Sibiu.

Antrenorul s-a arătat mulțumit și de faptul că jucătorii săi s-au comportat ca o adevărată echipă. Totodată el a remarcat prestația lui Uros Velickovic, care a revenit după o răceală ce l-a ținut departe de sala de antrenament timp de 5 zile.

Sunt satisfăcut de munca de echipă. Uros Velickovic vine după o săptămână în care nu s-a antrenat, din această cauză nu l-am forțat foarte mult. E omul pe care mă pot baza și la aruncările de afară și la libere. L-am băgat special ca să marcheze libere, e foarte sigur. A reușit să se achite de sarcina punctuală de a marca două libere în momentul potrivit, a mai precizat Costescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!