Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Mergem la Oradea cu gândul la victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.05.2014

BC Mureș se va deplasa la Oradea pentru Meciurile 1 și 2 din cadrul semifinalelor LNBM cu CSM-ul din localitate. Disputele se vor juca marți, 13 mai, și miercuri, 14 mai, cu începere de la ora 18:45 în fiecare dintre cele două zile. 

Căpitanul „Tigrilor”, Tudor Jucan, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre primele două jocuri ale seriei, dar și despre ce așteptări are de la această serie în general.

„Mergem la Oradea cu gândul la victorie, avem încredere în noi și știm ce putem, avem o atmosferă bună acum și sperăm să iasă bine. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, orădenii au un grup unit care joacă foarte rapid și agresiv, eu spun că dacă o să le oprim contraatacurile și reușim să controlăm recuperările o să fie bine. Nu va fi ușor usor, va fi o semifinală interesantă și spectaculoasă. Le doresc baftă și fie ca cei mai buni să câștige”, a spus Jucan pentru site-ul nostru. 

Jucan nu a ratat niciun meci în acest sezon, fiind prezent pe parchet în toate cele 30 de partide jucate de BC Mureș atât în sezonul regulat și play-off. În tot acest timp, baschetbalistul român a acumulat medii de 2.4 puncte, 2.9 recuperări, 0.7 pase decisive și 4.9 unități la eficiență, totul în 12:07 minute jucate pe meci.

*Foto: Zsigmond Bathori

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!