Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Laser, principalul artizan al sibienilor în partida cu U-BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
29.10.2017

laser csu sibiu

CSU Sibiu a reușit o victorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de neașteptată, în fața campioanei României, U-BT Cluj-Napoca.

Sibienii au înfruntat pe teren propriu U-BT Cluj fără patru jucători. Radu Paliciuc a fost accidentat pentru acest meci, cu Kevin Capers indisponibil o lungă perioadă de timp după accidentarea din meciul cu Steaua, cu Pratt și Riley suspendați după altercația de la Timișoara, ultimul chiar părăsind echipa sibiană după acel moment, CSU părea o victimă sigură în fața singurei echipe neînvinsă în LNBM. Cu toate acestea, băieții lui Dan Fleșeriu au avut o prestație excelentă și au reușit să câștige al treilea meci din acest sezon.

Tyler Laser a fost cel mai bun marcator al sibienilor. Guardul sosit din prima ligă poloneză a fost magistral cu U-BT Cluj. Înscriind 30 de puncte, cu 3 recuperări și două pase decisive. Laser a avut 7/12 de la două puncte, 4/6 de la trei puncte și 4/8 de la aruncările libere. În patru etape la Sibiu, Laser a adunat 19,5 puncte, 4,8 recuperări și 2 pase decisive.

Laser a fost secondat de Lawrence Kinnard, care a strâns 22 de puncte, și de Chris Cooper, cu 17 pct și 7 recuperări.

De partea cealaltă Zeljko Sakic, Ousmane Barro și Giordan Watson au reușit fiecare câte 15 puncte pentru U-BT Cluj-Napoca.

Următorul meci pentru Sibiu va fi la Pitești, în compania lui BCM U, în timp ce clujenii vor primi pe teren propriu replica celor de la BC Mureș.

*foto: facebook CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Felicitari
    Buna achizitie acest Laser!!!

    cu 6 ani în urmă (29.10.2017) Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    Laser!
    Foarte buna achizie! a confirmat in toate meciurile din campionat. jucatorul etapei de departe.

    cu 6 ani în urmă (29.10.2017)
    • BC CSU Sibiu BONO:

      Laser, frate!
      Clujenii ar putea cere suspendarea lui Laser, pe motiv ca i-a "orbit" si n-au mai vazut ce se petrece pe teren!

      cu 6 ani în urmă (30.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!