Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Stone: „Avem o echipă talentată și plină de oameni care împărtășesc aceleași obiective”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.11.2022

Tyler Stone: „Avem o echipă talentată și plină de oameni care împărtășesc aceleași obiective”

Rapid București primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca în etapa cu numărul șapte a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pentru giuleșteni, este cel mai important meci din acest start de sezon.

Înaintea acestui duel, am stat de vorbă cu Tyler Stone, cel mai valoros jucător din gruparea alb-vișinie în această stagiune. Iată ce ne-a spus americanul despre duelul de duminică.

„Ne simțim foarte bine înaintea acestui meci. O să fie un test bun pentru noi și ar trebui să avem parte de un meci spectaculos împotriva unui adversar valoros. Pregătirea pentru acest meci a fost la fel ca pentru celelalte jocuri. Ne-am concentrat pe punctele cheie și încercăm să devenim mai buni la ce facem zilnic.”

Cel mai bun marcator în debutul stagiunii a vorbit și despre potențialul echipei, dar și despre problemele cu care s-au confruntat în acest start de campionat.

„Cred că avem o echipă talentată, plină de jucători care împărtășec aceleași obiective. Vrem să câștigăm și să construim ceva măreț. Ca să putem continua ce am început trebuie să continuăm să muncim și să jucăm unul pentru celălalt. Cred că putem fi excelenți când suntem sănătoși. Ne-am luptat cu câteva accidentări tot sezonul, dar când toți vor fi disponibili, ne putem consolida printre cele mai bune echipe din campionat.”

Partida dintre Rapid București și U-BT Cluj Napoca va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Sport Pictures/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!