Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyrone Mitchell a plecat de la BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.12.2013

                               

Conducătorul de joc de 1.85 m înălțime, Tyrone Mitchell, a părăsit formația BC Mureș Târgu Mureș după 11 meciuri jucate pentru aceștia. 

În Liga Națională de Baschet, Mitchell a bifat 8 prezențe pentru gruparea din „Junglă”, timp în care a avut medii de 3.4 puncte, 3.6 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.4 intercepții, 1.5 mingi pierdute și un indice la eficiență de 6.3, totul în 15.32 minute petrecute pe parchet. Din punct de vedere al procentajelor, Tyrone a acumulat 53.3% la aruncările de 2 puncte, 28.6% la cele de la distanță, respectiv 62.5% la libere.

Cea mai bună prestație a americanului în tricoul alb-albastru s-a consemnat în LNBM, împotriva celor de la Concordia Chiajna, atunci când a terminat partida cu 12 puncte, 6 recuperări, 5 intercepții și 4 pase decisive, pentru un indice total la eficiență de 23 de unități. 

Pe parcursul celor 3 jocuri din EuroChallenge, Mitchell a contabilizat în medie 6.3 puncte pe meci, 3.0 pase decisive, 3.0 recuperări, 1.3 intercepții, 1.3 mingi pierdute, în 27 de minute pe meci.

De-a lungul carierei sale, Mitchell a jucat doar în România, a debutat la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a mai trecut pe la SCM Craiova, CSM Oradea și Farul Constanța.  

*Foto: Halmagyi Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!