Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyronn Mitchell a semnat cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.08.2013

Tyronn Mitchell este noua achiziție a lui BC Mureș, informează site-ul oficial al vicecampioanei. El a evoluat în partea a doua a precedentului sezon la Farul Constanța.

În vârstă de 32 ani, americanul de 1.85 metri evoluează pe poziția 1. Absolvent al universității Northwestern State în anul 2006, Mitchell a jucat pe parcursul întregii sale cariere profesioniste în România. A debutat alături de Gaz Metan Mediaș, după care a evoluat la SCM U Craiova și CSM Oradea.

Mitchell a bifat 21 prezențe în sezonul 2012/13 și a avut medii de 9.7 puncte, 4.1 recuperări, 3.7 pase decisive și 1.9 intercepții cu 2.9 posesii pierdute pentru 7.6 la eficiență. El a avut 52/126 la aruncările de două puncte pentru 41%, 22/73 la aruncările de trei puncte pentru 30%, respectiv 33/42 la linia de pedeapsă pentru 79%.

Mitchell este al 6-lea străin din lotul condus de către Srecko Sekulovic. Ceilalți sunt Goran Martinic, Vaidotas Peciukas, Andrija Ciric, Ivan Ivanovic și Aleksandar Mladenovic. Prin legitimarea lui Tyronn, BC Mureș are echipa completă.

Foto: Farul facebook

5 comentarii la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    :)
    Foto facebook BC Farul.

    cu 10 ani în urmă (26.08.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Tyron
    Sincer ? Buna achizitie !

    cu 10 ani în urmă (26.08.2013)
    • tzontzolino:

      re
      Sincer? Oare? Nu era Goran deja pe pozitia 1? Sau deja il gandesc ca pe al 7-lea strain?

      cu 10 ani în urmă (27.08.2013)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    totusi
    Totusi, nu mai e jucatorul care a fost acum cativa ani.
    Statisticile lui de la Farul nu cred ca sunt elocvente (si as la o varsta mai inaintata si scos din mana era leader la Farul), odata aterizat la BC Mures, echipa de alt calibru si cu jucatori mult mai valorosi dwcat cei din lotul Farului.

    cu 10 ani în urmă (27.08.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Pareri!
    Tyronn,este un jucator disciplinat cu bun simt si spirit de echipa.Sunt sigur ca va fi de ajutor la BC Mures.Si apoi toti ,sau unii dintre noi stim ca Goran este un jucator exploziv,cu viteza si potential DAR, il ia valul adeseori,iar Seckro, are nevoie sa-i tina in frau pornirile excesive,pentru aceasta a adus un jucator care poate sa-i stimuleze disciplina lui Goran,si de ce nu sa-l ajute in meciuri.Concurenta este buna,daca este lasata sa se dezvolte cinstit.La majoritatea echipelor sunt adusi jucatori cu potential care sunt tinuti pe banca,pentru ai "stimula pe cei din teren".Parerea mea este ca acest lucru este gresit, orgoliul este de ambele parti manifestat la maxim:cel din teren vrea sa demostreze ca este mai bun ca sa ramana pe parchet, si inevitabil greseste,cel de pe banca crede ca ar putea face fata si este frustrat ca nu in teren.Recomandat ar fi echilibru-dar pentru aceasta este necesar ca si antrenorul sa fie dotat sau sa-i dezvolte anumite calitati.Greu ...

    cu 10 ani în urmă (29.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!