Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania are o misiune facilă la Baia Mare

Paul Olar

Paul Olar
20.01.2017

U-Banca Transilvania va avea, cel puțin la prima vedere, un meci ușor în etapa cu numărul XVII. Clujenii se deplasează sâmbătă, 21 ianuarie, la Baia Mare, pentru a întâlni lanterna roșie a campionatului, BCM Olimpic. Disputa va demara la ora 17:00, pe parchetul Sălii Sporturilor Lascăr Pană.

Formația pregătită de Mihai Silvășan ocupă prima poziție în clasamentul Ligii Naționale, cu un bilanț de 12 victorii și doar două eșecuri. Până la ora actuală, formațiile care au reușit să îi învingă pe clujeni sunt BCM U Pitești și BC Mureș Târgu Mureș.

Totodată, Jucan și compania sunt angrenați și în FIBA Europe Cup, acolo unde nu mai au însă nicio șansă de a accede în fazele superioare. Cu alte cuvinte, U-BT a acumulat miercuri a treia înfrângere, cu ocazia unui duel împotriva lui Pau-Lacq-Orthez. Celelalte eșecuri fuseseră înregistrate împotriva maghiarilor de la Alba Fehervar.

De partea cealaltă, BCM Olimpic Baia Mare a bifat un singur rezultat pozitiv până la ora actuală. Băieții lui Sebastian Man au învins în toamnă pe Dinamo, în ultima secundă, cu un buzzer-beater al lui Mike Smith. Americanul a plecat între timp de la echipă, iar în locul său au sosit înlocuitori.

Ultimele întăriri au debutat chiar pentru Baia Mare săptămâna trecută, în partida retur cu Dinamo. Isiah Stockley a contabilizat 17 puncte, în timp ce Andre Armstrong s-a remarcat cu 9 puncte.

În tur, U-Banca Transilvania s-a impus cu 91-69. Încleștarea de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Fabiana Martinescu, Cosmin Prișcă și Mate Stretea.

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!